Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kemcso #28989 üzenetére

    1. A színvonalas hangminőséghallás is egy készség. Vannak benne születési adottságok, de legfőképpen a sok és hatékony gyakorláson, tanulási folyamatokon múlik, mint minden más szellemi tevékenység is. Az emberi szervek közül kimagaslóan az agy(működés) a legfejleszthetőbb, igen tág határok között. A hangminőséghallásban is a gyakorlat teszi a mestert. Van, aki foglalkozik ezzel, van aki nem. Kategorikus kijelentéseket persze utóbbiak szoktak tenni általában - főleg arról, hogy mi nem lehetséges.

    2. Idézőjelbe, ráadásul egy úgynevezett emotikonnal dupla idézőjelbe, hovatovább viccé tett kijelentést, amely kedves évődésen az azt értő címzett hasonlóképpen "válaszévődött", talán nem kellene véresen komolyan venni, és véresen reagálni, beugorván a nagybőgőbe.

    3. A kettes pont esetleges (kifacsarható) látszata ellenére is:
    De igen, kettőnk közül éppen te vagy az, aki kifacsarja a mondatait, ha kényes a helyzet, ha meg már nem lát semmi kifacsarási lehetőséget, akkor hallgat. Megjegyzem, a kényes helyzet pedig a mások mondatainak kifacsarása révén (illetve alkalmasint indulati alapú negligálása okán) szokott keletkezni. Én helyt szoktam állni a mondataimért - és korrektül rendelkezésre is szoktam állni érvek, gondolatok szembeállításához - korlátlanul.

Új hozzászólás Aktív témák