Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    No, ma tovább tuningoltam a Slux. sima-681-et. Megcseréltem a szűrőtagok ellenállásait, hogy jobban érvényesüljön az LC tagok hatása, na így már tényleg jók a magasak, ezzel már senki nem találhatná vágónak v. szúrónak. Mégis világos maradt az össz hangkép, kicsit szórakoztam még a fülkagylón lévő nyílásokkal, hogy elérjem az optimumot a tér-basszus között. Azthiszem sikerült (ez persze szubjektív), de nem volt könnyű, mivel mindkettőt szeretem. Ezenkívül lecseréltem a párnál egy BEAG párnára, ami ki tudja hány éves, full műanyag, mégis annyira lágy és kellemes, hogy (a befülledésen kívül) nagyon jó hordani, és a befülledést is csak akkor venni észre amikor leveszem a fejemről.
    Mostmár bejáratottnak is lehet nevezni, egészen kinyílt és a Philipsemhez képest sokkal több részlet van benne, kb. olyan a hangzása, mint a TS-671-nek, (de azért annál kisebb térrel (és több méllyel)).
    A szeparáció jó, szellős, de nem túl éles határozott, de azért minden a helyén van. Vonósok nagyon szépek, jazz is király, és az üvegtörés teszten sem esett össze. Filmezésnél látványos, a szubbasszus effektek pedig nagyon kellemesek. Mint a moziban! (mégis úgy hogy a hangkép alapvetően világos).
    7 ezerért (+a szűrők, meg némi finomhangolás) ez is best buy volt nekem.

    (#22296) Primary92: Akkor pl. ennek a párja HD660 ez zárt. De ebben a kategóriában és zártban elég sok (talán túlzás) jó vétel van.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák