Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz contaxg #21834 üzenetére

    Szerintem az 535, de mondjuk a 240-et nem hallottam még, lehet, hogy az is jó :))

    AGE-T: No igen, csak az megint látatlanba rendelős volna, abba pedig nem szeretnék ennyi pénzt beletenni. Illetve akkor már mehetne éppen Th600 is, az legalább inkább használati, mint műtárgy.

    Dave™: Köszi, így már nagyjából világos a az AT paletta. Akkor azt hiszem ezek alapján vagy AD2000x lehetne jó onnan, vagy ennek a zárt változata. Plusz egy komoly erősítő. Ráadásul a nyitottat már hallottam is párszor, és tetszik is alapvetően, szóval ez egy esélyes vonal akkor.

    vodkaboy22: Igen, ez egy teljesen jogos felvetés, az 535 bár nem egy fejes, de olyan szinten ki tudja zárni a külvilágot, ahogy szerintem egy fejes sosem tudná. Szóval hosszú távú és tartósabb megoldásként lehet, hogy mégis a nyitott lenne megfelelőbb.

    Köszi a meghívást, valószínűleg csak nyáron fogok legközelebb otthon járni, de még bármi megtörténhet. :R

    A PHA-2 amúgy csak egy gondolat volt, mivel az 1-es tetszett, és simán ment linux alatt is DAC-ként (ellenben az AK-val :((( ), de közben kaptam még pár (jó drága) tippet :) Szóval az erősítő az szerintem majd úgy lesz, hogy kb ahhoz fog illeszkedni, amilyen fejes mellett majd döntök.

    Megpróbálom majd elcsípni a boltost, hogy rakjon már alá valami jó kis erősítőt, és hallgassuk meg úgy azt a fejest, aztán meglátom, hogy mennyit változik a hangja, és ez hogy viszonyul az elvárásaimhoz.

    Dave™: Mondjuk igen. Bár egyelőre családdal csak mérsékelten kell számolni, még évek kérdése, amíg gyerek meg hasonló lesz, addig nem is biztos, hogy az elkövetkező fejesem fogom majd használni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák