Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz schawo #21812 üzenetére

    Elsősorban az általános vélemény miatt, miszerint a nyitottak jobb hangzásúak, én is arra pályáznék, de nem vetném el csak ezért a zártakat sem, ha van valami olyan, amit kifejezetten ajánlotok. A zártnak nyilván megvan az az előnye, hogy jobban kizárja a külvilágot mindkét irányba, így én sem zavarok másokat, és ők sem zavarnak engem. Az AT fejesek igazából kifelé nem olyan hangosak, amennyire én próbálgattam, viszont befelé sokat engednek sajna (konkrétan az AD2000x-et, amikor próbáltam, akkor a mellettem 2 méterre levő Senn HD6x0-et próbáló zavaróan behallatszott).

    Egyébként azt hozzá kell tegyem, hogy az AD2000x kapcsán vannak fenntartásaim, mert:
    - nem volt még szerencsém normálisabb erősítőről hallgatni sajnos
    - kicsit kevés nekem a mélye, de ezt eddig legalábbis betudtam az erősítő hiányának
    - az ára itt eléggé kedvező volna viszont (kb. 135e forint), viszont akkor gondolom még egyszer ennyit legalább el kell költsek erősítőre (de inkább többet), és nem tudom, hogy mennyire tudná egy kompaktabb cucc meghajtani

    A W1000x ennyire rossz? Egy pár percet azért lehet, hogy rászánok, ha már van meghallgatható belőle.

    .DLL: T70p-t hallottam már, nagyon szép hangja van, Ak120-ról lenyűgöző volt, de alul szintén elég vékony (ahogy egyébként a 770 Edition 600-as is az volt, amikor próbáltam). T90 250Ohm-os van itt, ahol próbálgatni szoktam, majd felveszem akkor a listára, árban még bőven a keretben van. DT880-at hallgattuk amúgy a múltkor, tök jól szól az AK100-ról az is (igaz, hogy az 32Ohm-os volt), csak kifelé is jó hangos.

    Dave™: Jogos! Azt lefelejtettem, hogy az AD2000x-ben is kicsit kevésnek találtam a mélyeket, de azt gondoltam, hogy ezen egy normális erősítés javítana. Amúgy a mostani hordozható szettemben is kicsit könnyű a mély tartomány, igazából IEM-ben ami igazán bejön hangzásban, és sóvárgok is miatta, az a K3003, az is kicsit V karakter.
    Egyébként igen, azt tudom, hogy kelleni fog egy jó erősítő, de valószínűleg nem fog menni egy lépésben.

    kammerer: Igen, ez a keret csak a fejesre vonatkozik. Bár nyilván ha mondjuk 150-ből megvan ez a része, akkor nem kell majd annyit ízzadni a lánc többi részére gyűjtésnél.
    Megnézem majd ezeket is, köszi! Mondjuk a P7 itt közelíti az AD2000x-et árban, szóval azt hiszem azt akkor nem itt érdemes beszerezni, ha bejönne.
    Az AKG fejesek amúgy ennyire nem kedveltek ebben a kategóriában?

Új hozzászólás Aktív témák