Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz SirRasor #103201 üzenetére

    Na, és most hagyd az AB-t a francba és csak hallgasd a fejest, nem próbálva összehasonlítani a másikkal. :D

    -

    Én most a spartan lenyűgözésén felbuzdulva előszedtem a Samtyától hallgatásra és moddolásra kölcsön kapott SRH1540 párnás Fostex T50RP MK3-at. Legutóbb beleuntam a moddolgatásába és félretettem. "For the record", gyárilag fos ez a kombináció (Zeos meg egy... na mindegy). Kupakonként (Kupak? Vagy csésze? Mindegy, értitek. :D ) fél gramm vatta megregulázta a mélyeket, kicsit a magasokat is, de mindkettő sok volt még. 1 gramm vatta túl sok mélyet vett ki, magasokat nem csillapította tovább. Most, hogy lett kedvem folytatni, végre 0,75 vatta került bele, illetve egy réteg papírtörlő a párna elé, így már egész rendben van: hallgatható és élvezetes is, noha a hangolás még nem optimális, de ennyire tellett tőlem. És így, hogy a hangolás már oké, így ez is mocskos jól tud szólni (1-2 furcsaságtól eltekintve), még spartan nélkül is. :C Nem rossz ez. :D A fejes mélye amúgy nagyon jó így, van benne szub is (spartan nélkül is) és nincs elnyomva se középméllyel.

    Btw a spartanon a potit tekintve, 400i 1,5x érzéketlenebb, mint a hd650, a t50rp meg vagy 2,5x.

    Vicces dolog a sors amúgy. Azt hittem az volt az "áldás", hogy került hozzám egy HD650 jó áron, de lehet az is csak azért került hozzám, mint lépcsőfok, hogy megvegyem a helot 2x-et, amihez szintén jókor voltam jó helyen és a 650 (, valamint a kombóról s4tch Polllen-nek való áradozása :D ) nélkül biztos nem vettem volna meg.
    Azt hittem planárhoz nem lesz jó, mert sem a quaddal, sem a pandora-val nem szólt jól fericskének, de nálam a 400i 2020-szal és a t50rp mk3-mal is patent, bár azoknál a 32+ ohm impedancia meg is van. :K

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák