Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    válasz Tin #100784 üzenetére

    Én a helyedben annyi időre elővennék egy parametric EQ-t, hogy kiderüljön melyik régió zavar pontosan (nem több időre, csak annyira, hogy ezt "lemérjem") - így legalább kiderülne milyen kiemeléssel kell vigyáznod a jövőben:

    descriptors2

    Esetleg moddolás: [Taming the treble]

    Ha ragaszkodsz a fejhallgatók eredeti karakteréhez, akkor természetesen a moddolással nem érdemes foglalkozni, akkor viszont el kell fogadni hogy a Te láncoddal a HD560S ilyen.

    Szerk.: még egy gondolat, amit elsőre elfelejtettem leírni...lehet 2 fejhallgatónak kb. ugyanott van ugyanakkora kiemelése, az egyiknél nem zavar, a másiknál pedig igen. Ennek az lehet az oka, hogy a frekvenciagörbe többi része viszont másképp néz ki, és az egyes tartományok is másképp viszonyulnak egymáshoz (NEM a DT770PRO és HD560S viszonyáról beszélek :) csak saját tapasztalat).

    [ Szerkesztve ]

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák