Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz Pocee #3775 üzenetére

    Aki tükörreflexes gépet vesz, arról azért feltételezhető, hogy tud is valamennyire fotózni, tehát nem csak P módban használja a gépet...Ha meg még nem tudsz annyira, akkor kár ilyen drága gépet venned, tökéletes lesz egy jobb kompakt vagy bridge gép is, azokon is van P mód. A maradék pénzből meg évekig etetheted a kutyáidat. ;) Másrészt mondhatunk mi neked akármit, ha a kezedbe fogod a boltban és nem tetszik. Szóval menj, próbáld ki az összes választási lehetőséget és úgy dönts, ne az adja a fő indokot, hogy "mert a fórumon azt mondták". Itt mindenki azt mondja, amit ő ("önző módon") preferál, bár igaz lehet, hogy többmillió légy nem téved... ;)

    A természetfotózás egy eléggé tág fogalom, szinte minden beletartozik: ha makrózni akarsz (bogarakat, lepkéket, stb.), ahoz makróobi kell, közgyűrűk, meg előtétlencse. Ha tájfotózni, ahoz nagylátó vagy ultranagylátó. Ha madarakat vagy vadakat szeretnél képelni, ahoz meg tele a combosabb fajtából...Szóval ha azt mondod, természetfotózni szeretnél, azzal kábé annyit mondtál, hogy bármit fotóznál, ami az ajtón kívül van. ;)

    A képfényezőgépet nem kilóra mérik, hogy "aggyá' má' 270-ér' gépet, me' a fórumon azt mondták": illik tudni, hogy mit veszel azért a pénzért. Ha így mész be a boltba, azonnal kiszúrják és rosszabb esetben rádumálnak valami olyanra, ami ugyan neked nem jó, de nekik elment a beragadt raktárkészletből...Szóval nagyon nem mindegy, hogy mit és hogy miért. Legyél tisztában legalább az alapokkal! :U

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák