Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    Donki Hóte: Lehetni lehet, csak épp nincs olyan nagy szükség a kihajtására, és lehet, hogy ezért maradt ki. A 6D2 még mindig hobbigép, ezért a sok látványos extra a kommunikáció terén vagy pl a kihajtható kijelző.

    Iomega: Újítás? Azt azért a kihajtható kijelzőre már nem mondanám, régen volt a 600D új váz :) Felőlem fejlődhet, én csak arra próbáltam utalni, hogy ahhoz, hogy elkészüljön egy jó kép nem a kihajtható kijelző lesz a megváltás, főleg nem a linkelt két fotónál :)

    hemaka: Az 5D széria mondjuk nem a sorozatra termett, néha még idő is lenne rá, akár 1D tulajnak is, inkább az van benne, hogy ezeket az extrákat azoknak lehet eladni akik még úgy gondolják, hogy pl egy kihajtható kijelzővel lehetséges, hogy jobb fotókat fog készíteni.

    (3 kihajtható kijelzős canon gépem volt, nem kell meggyőzni, jelenleg 2 is van, de egyik sem rendelkezik ezzel az extrával, és nem is hiányzik : )

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák