Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
-4ről indul a BKV mérése Mu Ha Ha Ha
-
Integra
titán
válasz stangli #2553 üzenetére
nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de lassan az az érzésem, hogy szándékosan manipulálják a számokat és mondanak kevesebbet mint ami a tényleges szám...
pénteken akkor megint fullos bkvmáv sztrájk?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Vandit.
addikt
válasz Integra #2559 üzenetére
Utassztrájk az az lesz, amikor kérik a bérletet/jegyet és azt mondja az utas, hogy sztárjkolok és nem mutatja meg. Amúgy meg kib@szot álszentek ezek, mert nem miattunk sztrájkolnak, hanem maguk miatt, hogy ne legyenek kirúgdosva. Leszarják, hogy a "paraszt" mivel megy be dolgozni csak magukkal törődnek.
A másik meg az, hogy aki megveszi előre a bérletét azzal szemben szerződésszegést követnek el, mert nem biztosítják számára a szolgáltatást .[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Integra
titán
válasz Vandit. #2560 üzenetére
talán nem mindenki, de a gaskó csak a saját zsíros fizujára gondol ha sztrájkol.
gondolj bele van céges autója, ingyen benya, viszonylag vaskos fizu, valamit csinálni is kell érte, mert leváltják.. ő se azért sztrájkol mert kell, hanem hogy a saját zsírosbödöne tele legyen.
az hogy én 90ezerért veszek bérletet, pont telibe szarja..
mégis a vip bérletem mire jogosít fel? ülhetek autóba vagy bicajra vagy gyalogolhatok..
jöjjön értem ez a fasz és vigyen be irodábamáv is mit sztrájkol már, hogy ne zárják be a halott vonalakat.
kutya se megy ott már, de fejlesszünk milliárdért és akkor 1 utas helyett lesz 3..
bazmeg agyrém hogy valakik ennyire idióták és buták legyenek[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tothl
addikt
-
Vandit.
addikt
Igen érthető, de nem mondják, hogy az utasok miatt sztrájkolnak. Nem kell mártírkodni.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Overlocker
veterán
Úgy látom a mostani bérletem se lesz 30 napos akkor...
-
tildy
nagyúr
válasz Integra #2521 üzenetére
Dehogy törik ketté. Nekük Pl. Gepida alboin 100 van , 43ért vettük, fasza kis városi bringa.
2 éve van meg, egy teljes nyarat ezzel járt párom dolgozni, napi 2*11km."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tothl
addikt
válasz Overlocker #2565 üzenetére
Az enyem sem, a mult hetfo mar kiesett, es elhasznaltam fel tank benzint.
Penteken ugyanez lesz.
Akarhogy is nezzuk, ez kar.Egyebkent engem komolyan aggaszt a helyzet, adott egy gyakorlatilag egyre inkabb mukodeskeptelenne valo szallitoceg, meg egy munkahely, amelyet minden nap meg kell kozelitenem valahogy.
Nem tudom, hogy a veletlen muve-e, de ma a Csepeli HEV -en kimaradt egy jarat csucsidoben, en meg folfertem az asszonnyal, de a Szent Imre teren mar nem tudott folszallni csak 1-2 ember. Irgalmatlan heringszindroma volt. Ha ez lesz a jovoben az eleg nagy problemat fog jelenteni mindenkinek.
-
tbs
addikt
válasz Overlocker #2565 üzenetére
Höhöhö... Ez jó. Azt hiszem önkényesen 1.5 nappal meghosszabítom a bérletem. Ha kukacoskodnának, majd megmagyarázom nekik... 30 nap, amikor szolgáltatnak nekem...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Kalandor #2569 üzenetére
A sisakot mióta rakja az ember maga alá? (gyk. "ketté fog törni alattad" )
40E-s auchanos bringáról votl egébként korábban szó, amire Integra reagált.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Kalandor #2573 üzenetére
Oké akkor csak mást jelent a teljes felszerelés. Nálunk spec a bringáét (sárvédő, első hátsó lámpa, csomagtartó, blabla.)
Eszembe sem jutott, hogy a sisakot valaki beleszámolja minden vacakba ... Igaz le sem volt írva :"Már ki is néztem egy fain bringát, az Auchanos boltban, 40K ért. Buy and Drive, nagyon jó felszereléssel és mondjuk egész használható áron."
Ennyi erővel lehetne bicajos ruha, stb is.
auchanban amúgy vannak fasza csepel bringák is... pl. landrider, bár az biztos, hogy én onét először valami szakszervízbe vinném, beállítatni, majd ugye a szokásos 100km-es szervíz .....De látom, ismét nem ismerted be, hogy kicsit benézted a folgot ...mindegy.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Integra
titán
válasz lajafix #2572 üzenetére
perlésnek helye nincs!
ugyanakkor jogod van lenyelni minden kellemetlenséget, hogy mikor mihez van kedvük.
a bérlet arra jogosít csak fel, hogy HA van szolgáltatás igénybe vehesd azt. amúgy meg örülj hogy utazhatsz vazze..
na kb itt tartunk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tildy
nagyúr
válasz Integra #2576 üzenetére
Ahogyan, pl. egy Jaguárhoz képest sem autó mondjuk egy opel, mi?
Ha kérhetem ne rajtam keress már fogást.
nem mondtam egyáltalán hogy expert power user vagyok, egyet mondtam: 40 ezres kategóriában is van HASZNÁLHATÓ , AMI NEM TÖRIK SZÉT ALATTAD .
Pardon alattad nemis , mert téged egy kisebb szél elfúj, Hanem mondjuk egy 110 kgos ember alatt.Ha ez neked értelmezési nehézséget jelent, az már a te bajod.
Bringás topikba is ha megkérded az embereket mit érdemes venni 40-50 körül, nem fogják azt mondani - kivétel pár hülyét- hogy ennyiért nincsen bicikli
Bukó meg tök alap, azt hittem ezt nem kell külön kiemelni.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
most lesz sztárjk pénteken vagy sem? bekellene nekik jelenteni 72 órával előtte, nem?
met ha lesz szabit kell kivennem péntekre... -
-
Integra
titán
válasz bolondember #2587 üzenetére
én azon röhögtem ma a rádióban mikor hallottam, hogy legalább egy napra van szükségük a sztrájkot előkészíteni, mert nem is olyan könnyű sztrájkolni...
kész.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MaciG
addikt
Suli lesz pénteken?
BANZAII
-
zabcs80
tag
Lehet nem is lesz sztrájk!
-
Zolee11
senior tag
válasz brownus #2585 üzenetére
miért kellene ezt bejelenteni?
ez itt Magyarország kérem, ahol megbüntetik azt aki élni akar és melózik feketén, de aki milliárdokat lop azt nem kell elkapni, mert itt azt is büntetlenül lehet...akit meg elkapnak, mert nem tejelt annak akinek kellett volna, az rosszul lesz hirtelen, de rendőri kíséretet nem kap a mentőbe (azt minek? akkor nem tudna lelépni), és eltünik 2 órára, eltüntetni amit lehet, mert itt azt is lehet.
és, hogy mi lesz a BKV-val? simán tönkreteszik, majd megveszik azaz magánvállalat lesz.
na majd akkor a kedves főpolgármester már kifizeti azt a 33%-ot amit ma ki kellene fizessen, de hát nincs miből (de szórni a pénzt van miből), ma 18%-ot kellene kiperkálni az önkormányzatnak ahhoz, hogy ne legyen ritkítás meg hasonló, de nem teszik, mert nem érdekük. majd ha magáncég lesz akkor majd perkálnak (hirtelen lesz megoldás éjjjjen-éjjjjjen), mert akkor érdekük lesz és jön a lóvéééé... ha tévednék akkor elnézést, de nem tudom miért is van ma mindenben, mindennek ilyen szaga... mert itt azt is lehet?[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
legiaap
félisten
Most akkor lesz sztrájk vagy nem lesz sztrájk?
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest