Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz -FreaK- #22007 üzenetére

    Hetek óta szajkóztam, hogy totális blődség lenne az AMD részéről árakat kalkulálni úgy, hogy fél évre van a megjelenés és a kész termékhez közelítő minta még sehol. Akkora blődség, hogy még az AMD sem követné el, pedig sokat kinézek belőlük :)

    Most az is kiderült, hogy még a végső órajel sincs meg és ennek megfelelően nincs meg még a végső stepping sem. Addig amíg nem tudják hogy hol van a teteje, aligha tudnak konkrét termékszámozásokban gondolkodni, mert nem mindegy, hogy mekkora órajelsávba kell szétosszák a hasonló magszámú termékeket. Kell a néhol magszámmal kompenzálni, vagy azonos magszámon is head-to-head mehet minden kategóriának az X-es variánsa az inteles párja ellen. stb stb..

    Egyértelmű, hogy ezek az infók még az AMD-nél sincsenek meg, tehát a modellszámozás is blődség volt, a megjelenés "tervezett" időpontja is blődség volt, és az órajelek is blődségek voltak, no meg nyilván az árak is.

    Innentől kezdve nem tudom, hogy milyen információja lehetett neki ami tényleg hivatalos helyről jött, azt leszámítva, hogy valamikor lesz valami ami nagyot fog ütni. Mondjuk ezt még én is elhiszem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák