Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    Böff

    1.5 évig toltam egyedül cod1-et mire összejött egy csapat. És az a 1.5 év is jól telt. Mindig volt húzóerő. És challangek meg hasonló baromságok nem voltak. Egyszerűen zavaróak a hangok és a mozgás.
    Bizzarre az a fovtól való hányinger volt és azt én is kamunak vélem, de én arról írok, hogy maga a mozgás ami olyan medvés dülöngélésre hasonlít totál szétcseszte a figyelmemet és szó szerint émelyegtem tőle. A laggokról már szót sem ejtek, mert az való igaz, hogy ritkán volt de nagyon zavaró számomra, amikor futok felfele egy lépcsőn 65 fps-el majd a fordulót követően leesik 30-ra.
    Hiába vártalak volna meg benneteket, akkor se lett volna jobb. :(
    A járműs dolog totálisan hidegen hagy, sőt idegesített. Voltam fent rush tdm-en vagy mifenén ott se igazán hozott lázba a dolog. A fegyverek rúgása meg szinte nulla(persze mw3-hoz képest jobb). Hangsúlyozom csak az ask vagy aks meg az assaultos alapfegyóval mentem, de ha észrevettem egy ellenfelet simán lelőttem. Mondhatni + statjaim voltak.
    De még ha ezeket le is küzdöm valahogy, ott van a lagg, ami a halálom.

    Most nézem az órát :Y ez lehet drága óra, de annyira kínainak néz ki, hogy az már szép. :DDD itt szegeden simán veszek ilyet kínaiaktól ;]

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák