Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz tupacamaru #27879 üzenetére

    Én azon az állásponton vagyok, hogy nem oltatok, de aki akar tegye nyugodtan. DE! Semmilyen szankció ne legyen azokkal szemben, akik nem oltanak, mert akkor kitör a forradalom az tuti :D
    Kedden lettek tüneteim. Szerdán 37,5C°-38 volt a hőemelkedésem és krákogtam naponta 3-4-et.
    Tegnap 38,2 volt egész nap végtagfájdalom 2-3 köhincselés. Ma 37,1 volt a legmagasabb és semmi más tünet. 45 éves vagyok semmi krónikus betegség vagy magas vérnyomás.
    Azt kell, hogy mondjam múlt évben volt egy 4 napos lázzal járó megfázásom vagy influenza ezt nem tudom, de az komolyan levett a lábamról. 4 napig fel se tudtam kelni.
    A fiamnak 1 napig 37,1-37,5 volt a hőemelkedése 1-2 órán keresztül fájt a feje. Ma már menne futni meg edzeni /persze nem lehet/.
    Az asszony krónikus beteg, ízületi gyulladás, szarkoidózis stb. Láza, hőemelkedése nincs viszont köhécsel, de nem vészesen. Szaglása elment, orra dugul fáradékony.

    albert8
    Egészségügyben dolgozol vagy krónikus beteg vagy?
    Mert az asszony kollégája 61 éves krónikus beteg és regisztrált amint lehetett és a mai napig sem kapta meg egyiket sem.
    Sógornőm dettó, igaz ő 48 éves, de agyműtét miatt krónikus betegségei vannak nem kevés és őt sem hívták még.
    Az asszony főnökét /gyógyszer nagyker/ beoltották még az elején, mert egészségügyisnek számít. ki se jön egész nap az irodából, de a dolgozók, akik minden gyógyszerhez hozzányúlnak ők nem számítanak egészségügyi dolgozóknak. Így szépen bekerült a covid hozzájuk A főnök meg a helyettesén kívül vannak 3-an a 10 ember helyett. Majd megszakadnak dolgoznak 7.30-tól este 8-ig, hogy kimenjenek a gyógyszerek a patikákba.
    Akik ezt a nem létező oltási tervet "kidolgozták" kibaszott nagy dilettánsok.
    Nem lenne jövőre választás egészen máshogy lenne minden csak nehogy fordítva süljön el a taktikájuk ezek miatt...

    Anyósom tegnapelőtt megkapta a kínait és tegnap hívták, hogy mehet az Astra oltásra. Mondta a dokinak, hogy ő előtte nap megkapta a kínait. A doki csak annyit mondott, hogy "hűha itt nagy gondok vannak és lerakta". :D Most gondoljunk bele abba, aki lehet erre nem is figyel és behívják elmegy és megkapja. Ezt a fejetlenséget, ami itt van. Nővér szomszédom szegeden és vásárhelyen nyomja a covid osztályon és azt mondta tök üres majdnem mindenkit elengednek szerencsére 1-2 nap alatt. Tehát itt még nem tragikus a helyzet.
    Veri itt a kormány magát, hogy a legjobb oltottsági mutatóval rendelkezünk, de azt nem hangoztatja, hogy lakosságarányosan az egyik legtöbb haláleset itt történt...

    És akkor jöjjön az összeesküvés elméleteseknek is egy kis gondolkodni való.
    Nem érdekes, hogy amint elkezdődtek az oltások, akkor emelkedett rohamosan a fertőzöttek száma?
    A brit mutáns már decemberben itt volt, akkor kellett volna már komolyabb lezárásokat tenni /persze, ha érne bármit is/, de nem történtek meg és ez az agresszívabb mutáns, ami gyorsabban terjed várt majdnem 4 hónapot, hogy berobbanjon??? Érdekes...

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák