Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz Richee11 #21605 üzenetére
1Gb ram kevés lesz, és nem tudom bővíthető -e ASUS nál ez nem lehet tudni.
10" kicsi lesz de ha nem baj akkor oké de 2Gb -nál kevesebbel ne is próbálkozz.
Ha viszont valóban szánnál rá 100k környékét akkor szerintem egy ilyen most jobb vétel:
[link]ipon -ban olcsóbb de ott most valamiért nem jelenik meg.
-
Benőke
őstag
válasz Richee11 #21614 üzenetére
11,6" is kevés lesz de a felbontás miatt sokkal használhatóbb mint a 10" (1024x600 vs 1366x768), de ez a te döntésed. Intel Atom procik eléggé vérszegények pláne a régebbi és még egy magos verziók. AMD vagy akkor Intel Celeron sokkal jobb választás.
De 1GB ram mellett szenvedni fog minden ha csak nem Linuxot használsz, mert az már elzörög 1GB mellett is, de örül ha megkapja a 2GB -ot.ASUS 1225B van nekem is de Acer -el jobban jársz... A dell mellett egyedül a 3 év gar szól meg hogy olcsóbb pár ezressel. Ha az ár ennyire fontos akkor használtan is érdemes körül nézni. Akadnak használható masinák amik nem túlzottan öregek és azon is spórintasz néhány ezrest.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Richee11 #21662 üzenetére
Szerintem ez hiba volt. Egymagos atommal, ezzel a kijelzőfelbontással egy szenvedés lesz használni. (Már 2 évvel ezelőtt is elavultnak számított). Akkor már inkább egy tízessel többért C-60 procisat kellett volna nézni. Vagy használtat, ha nagyon szűkös a keret.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Benőke
őstag
válasz Richee11 #21669 üzenetére
Hát a mindenképpen új és mindenképpen Win el és mindenképpen 80 alatt túl szűk hatókör, a használtat nem szabad leírni. Használt mobiltelefon fényévekkel rizikósabb mint egy notebook vagy netbook. Bőven kaptál volna ilyen áron egy jobbat. W7 nem tudom mennyire fogja szeretni. word excel okés, csak kicsi a képernyő, nem véletlenül 11,6" -os modellt mutattam. Filmek el fognak zörögni de HD ról ne is álmodj. Végül is ha kielégíti az igényeidet akkor meg mindegy is, hogy mit hordunk össze itt. Engem is mindenki leb@szott hogy C60 -as AMD -vel vettem mikor 30k val többért komolyabb gépet is kaphattam volna.
-
haris
őstag
válasz Richee11 #21673 üzenetére
Szerintem sem kell ilyen eszközökhöz folyamodnod, használd egészséggel...
...., csak ne ajánld másnak... Pláne hogy szegény kiemelte, hogy "én azonban szeretném, ha a teljesítmény is elfogadható lenne és a legalapvetőbb feladatokat gond nélkül el tudja rajta végezni. "
És ez nem az Atom
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- Újszerű Gamer Laptop MSI THIN GF63 12UC
- Asus K95V/i3-3120M 2.50GHz/8GB-RAM/250GB SSD/17.7"/NVIDIA GeForce 740M 2048MB
- ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer (15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Msi Cyborg 15 A13VF-836W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest