Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JOEPAPA

tag

válasz aag #14307 üzenetére

Nekem asztali csak azért van mert üres lenne a szoba nélküle, és sajnálom kidobni...
    Ha most indulnék 0 ról, vennék egy i5 ös, 17" os notit, és egy olcsó netbookot 10 collal nyaralni-szabadbanfőzni-napozni-csónakból netezni...

Az asztali 0, de van egy 15,4 esem, ami még mindig elég teljesítményű mindenre amire kell.
    Az asztali nekem amúgy sem lenne jó, mert cipelni kell lakásban is ide oda, kapcsolási rajzokat is ezen nézek, ide is jó lenne a 17", fotókat válogatni is...ráadásul mi a rossebbnek fogyasszon annyit, még a mostani notim is 15-40W ig eszik, az asztali innét indul...ha nonstopp megy, mint ahogy ez is nagyrészt akkor már meg is lett 4 év alatt az ára a villanyszámlán. Az asztali mellett aludni sem tudok, mert hiába a fordszámszab táp, a passzív VGA hűtés, azért így is hallani, tudom most már építhetnék valami mini passzívgépet is letölteni-netezni itthonra...de az lenne a netbook is...

Valahogy nagyon tetszenek a netbookok, a tabletek pedig nem, de főleg az ár/teljesítményük miatt.

Csöves audiophil 6P3S SE 2x4W 50e.

Új hozzászólás Aktív témák