Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr@nkieWilde

    senior tag

    válasz trickyy #19408 üzenetére

    Az a baj, hogy ez a topic nem kicsit elfogult már, és a Sansa-n kívül nem is ajánlanak semmit sem, szóval akár Sansa topic is lehetne...

    Visszatérve a kérdésedre, ha nem számít az, hogy a termék használt és megfelel ha e-bay-ről vásárlod, akkor azért érdemes továbblépni a Sansa-n, én pl. kifejezetten ajánlom az iRiver vagy a Cowon iAudio termékeit, melyeket jó árban és állapotban be lehet szerezni külföldről és minőségben a legtöbb típus messze megveri a Sansa termékeit. Itt van például egy Cowon, nagyon jó árban.
    Itt pedig több Cowon cucc.

    Füles terén is érdemes tovalépni a Senn felett és mivel említetted, hogy kifejezetten elektronikus zenét hallgatsz, akkor a te fej/fülhallgatód a V-moda márka lesz, akik kifejezetten elektronikus zene szerelmeseinek készítenek fej/fülhallgatókat, légy akár DJ/producer, vagy szimpla hétköznapi felhasználó.
    V-moda közül is érdemes Bass Freq-et beszerezni, messze veri a CX sorozatot és anno árban jóval olcsóbb volt, igaz ma már nehéz kapni, ezért meg is emelkedett az ára, de számításaim szerint még mindig beleférsz az általad írt maximális keretbe.
    Egy teszt a Bass Freq-ről, valamint az e-bay-es oldal.

    Ha tényleg jó minőséget akarsz, akkor én ezeket ajánlom az általad írt kereten belül.
    iAudio U5-ön és V-moda Bass Freq-en hallgatok javarészt progressive/deep/tribal house-t, progressive psychedellic trance-t, minimal techno-t D'n'B-t stb., ahol tényleg fontos a sok mély.

    Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!

Új hozzászólás Aktív témák