Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz Ati1979 #19202 üzenetére
Hogy ti milyen aranyosak vagytok ... !!!
Akkor egy kis szakmai segítséget is kérek, ha már felbiztattok!
IHIFI760 -ben opa1652 Dual OP AMP van, vajon hogy viszonyul ez az X3-ban lévő AD8397-hez?Annyi bajom van egyébként vele, hogy igazán elbírhatna 64 GB-os kártyát is, mert flac-al gyorsan betelik a 8+32 GB...
-
Ati1979
veterán
Igyekszünk!
Ez nekem magas sajnos.
Viszont az ak100-ra is azt írták, hogy csak 32GB-os kártyát fogad, viszont a topicjába írt olyan aki 2db 64gb-os kártyával használja.
Amúgy ajánlom figyelmedbe a head-fi-s topikját. Ott szerintem megkapod a kérdésedre a választ.
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
-
kerekfej
addikt
Ez milyen lehet: Hisoundaudio RoCoo P
-
pkaresz
őstag
Szia!
Kíváncsi lennék a véleményedre.
Én is döntésképtelen vagyok.
FiiO X3 Magyarországon beszerezhető és gariztatható, Extreme Digital is forgalmazza már, de "csak" rendelhető.
iBasso DX50 még kintről is nehézkes, ott is "csak" rendelhető.Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Ati1979
veterán
válasz kerekfej #19207 üzenetére
Szerintem elég jó lehet. Igazából studio V kistestvére. Kicsit gyengébb kivitel.
A studio V egy elég jó kis beépített erősítős darab. Van egy 3. évfordulós változata is.Azt hiszem ez volt az egyik csúcs lejátszó amíg meg nem jelent ez a 7-800 dolláros kategória. Colorfly C4, Ibassa dx100 stb.
(#19208) pkaresz
Szerintem x3-at ne vegyél meghallgatás nélkül. Nem mindenkinek tetszik a hangja.
Dx50 sem ajánlom meghallgatás nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz Ati1979 #19204 üzenetére
Ezt a választ kaptam egy ottani IHIFI 760 tulajdonostól, aki egyébként eléggé sok dolgot kipróbált már ( lásd az adatlapja) , szerintem elfogadom amit ír, mert nincs jobb támpontom. Vakon nem szeretném megvenni.
"IHIFI 760 is not for you and your B2, it does not pair well with any of my balanced armatures and is rather heavy (270 grams) I couldn't imagine many people lugging this around as a portable for a pair of balanced armatures. if anyone thought Studio V was a hunk of steel you wouldn't want to come across IHIFI 760 it feels like a solid slab of concrete. For fullsize headphones and people who need driving power 760 would be an option...
You should focus on DX50 or FiiO X3."
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Használtan mennyit érhet most egy Sandisk Sansa Clip+ 2GB?
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
Érdekes, köszi, hogy bemásoltad!
Nem tudom egyébként elképzelni, hogy miért nem jó egy lejátszóhoz egyik armatúrás füles sem. Armatúrás fülesek között is annyi van, mint égen a csillag. Hogy nem passzolhat egyikhez sem? Nem mindegyik túlérzékeny, nem mindegyik kis impedanciás, nem mindegyik hideg hangszínképű... Nem tudok semmilyen szempontból olyan általános megkülönböztető tulajdonságot, ami az armatúrásokra igaz.
Persze ezzel nem rábeszélni akarlak, ezek után én se vennék ilyet (amúgyse akartam ), de azért a magyarázat hiányában elég elgondolkodtató ez a vélemény. -
bucsher
őstag
-
Bodor
veterán
válasz raven12 #19215 üzenetére
Na jó, de valamire csak alapozta a véleményét... Nézd csak az adatlapját! És nem csak Ő mondja ott ugyanezt... post #81
Mivel mástól nincs semmi összehasonlítás, nem szeretnék zsákbamacskát venni.Tehát a héten meghallgatom az X3-at ( GR07-el együtt) , és ha nem tetszik, akkor DX50 lesz, de hát az is zsákbamacska. Akkor járok pórul, ha megvettem a DX50-et, és kiderül, hogy rosszabb,mint az X3
A súly egyébként meg nem érdekelne, de hangminőség szempontjából inkább biztosabbra mennék.
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
válasz detroitrw #19226 üzenetére
http://www.head-fi.org/products/ibasso-dx50-dap/reviews/9609
Lehet, hogy head-fis túlkapás, de szignifikáns különbségekről beszél.
-
Ati1979
veterán
Igazából ezek a kommentek nem mondanak semmit. Sajnos sokszor előfordul, hogy pár oldallal arráb az ember megtalálja ugyanannak a vélemények az ellentettjét is.
Uaz mint az x3-nál. Nekem nem tetszik másnak viszont meg nagyon tetszik.
Én simán a studio V 3rd anv edition-t venném. A jó kis beípített erősítő fejesek meghajtására is alakalmas. Az üzemideje meg bámulatos.
-
bucsher
őstag
válasz Ati1979 #19228 üzenetére
hopp-hopp!
I was stunned by my fully modded x3 , it's just too good for its price range. Having a wider soundstage and warmer sound signature without any detail loss. Simply an amazing DAP.
...
WM8741 and AD8620u.i. a CA DacMagic100-ban is 8741 van
[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
-
Bodor
veterán
Mivel a saját eszem, és ti is azt súgjátok, hogy csak a személyes meghallgatás dönthet, jó lenne ha valaki venne már egy DX50-et, hogy hamarosan azt is ki tudjam próbálni az X3 után....
-
-
Bodz
nagyúr
Bodor
Acoustic Research ARM1 esetleg?
-
Bodor
veterán
Ahogy a képeket néztem, első reakció az volt a elején, hogy hű de pofás!!!
Aztán olvasgatva egy kicsit, igazad adok annak aki így írta le a hátrányait.
CONS:Short battery life
Non-extendable memory
Colored sound not for everybody, and absence of EQ. The fact that you cannot have neutral sound is quite annoying on a player at that price
No options at all
és még az akkuja sem cserélhető ( az 5 óra üzemidő mellett ) . Az áráról meg inkább ne is beszéljünk...Szóval biztos szép a hangja, de azért más tényezőket is figyelembe kell vennem...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest