Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz raven12 #19800 üzenetére
Ez ugyanabban a hozzászólásban volt:
"Bár tényleg meg kéne hallgatni ezeket egymás mellett. Nem szeretnék elhamarkodottan véleményt nyilvánítani."
+ szerintem is volt.
"Nem egy időben egymás mellett, ugyanazokkal a zenékkel, és ugyanazzal a fülessel..."
Itt még nem értettem, hogy az elhamarkodott véleménynyilvánítás pontosan mire vonatkozott.
Így azért már, nem annyira elhamarkodott.
-
szaszapi
őstag
Hello!
50-60ezer Ft-ért szeretnék fejhallgatót venni,egyelőre nincs eldöntve mi lesz.Viszont ebben kérném a segítségeteket hogy milyen mp3 lejátszót érdemes venni amiben tűrhető a dac.Gondolom ipod meg hasonlóak felejtősek.Azt tudom hogy pl samsung galaxy telefonoknál jobbfajta Wolfson található.
-
-
raven12
senior tag
válasz szaszapi #19815 üzenetére
a DAC önmagában nem sok, és attól, mert valamiben Wolfson van, nem lesz instant jó, vagy éppen jobb, mint a többi.
Ha iPad-en tetszett, az meleg hangképű tudtommal, így a Cowont, Sony-t nem feltétlenül ajánlanám látatlanban, meg kéne hallgatnod vele. (ezzel nem azt mondom, hogy nem ajánlom, hanem hogy mivel más a hangképe, érdemes lenne kipróbálni, nehogy meglepődj)
X3-ast kapsz 45k-ért, egészen jó teljesítménye van. Ez egy opció.
De most eretnekséget fogok mondani, ha már van egy iPodod, szereted, és meghajtja a fejest, én nem feltétlenül vennék új lejátszót.Más: Momentum az mic-remoteos, ez vajh nem zavarja meg az mp3 lejátszókat? (sosem használtam ilyen fejest/fülest), nem emlékszem, hogyan megy a lábkiosztása a mic-es jack-nek.
Amilyen fejeseket ajánlottak még fejestopicban, ha nem tetted és teheted, hallgasd meg.[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
Volt egy ipod shuffle-m anno azt hallgattam a gyári fülesével,tudom nem nagy szám de akkor az elég volt amire kellett.Azóta változtak az értékek,az elvárásaim.
Csak ezért írtam az ipod-ot mert láttam hogy az újabb generációs kiadásoban már jobb a DAC.Ettől függetlenül ha azt mondjátok hogy nem ajánlatos akkor természetesen elfogadom a drágább kategóriát amit ajánlottatok.Egy biztos hogy külön lejátszót meg hozzá külön erősítőt nem szeretnék cipelni... -
Bodz
nagyúr
válasz szaszapi #19818 üzenetére
Csak nem veszel majd olyan fülest, amihez még erősítőt is cipelni kéne.
Az volt az eredeti kérdésed, hogy miben van normális DAC. Pl. ezekben az van: Sansa Clip+, Clip Zip, Colorfly C3, Cowon i10, Cowon D2+, Cowon Z2, a mostanában sokat emlegetett Fiio X3 és iBasso DX50. De nyilván ennél több is van még. Mint látod elég változatos az áruk, tehát csak neked kell eldönteni, hogy mennyit szánsz rá. Utána lehet agyalni.
Sőt, az lenne az igazi, ha először megvennéd a fülest és utána keresnél hozzá illő hangú lejátszót.[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz gelbelex #19828 üzenetére
Ilyen panaszt hallok legritkábban fejes-füles témában.
(#19832) sheratan
Azért utóbbit megkérdőjelezném. Teljesen objektíven nézve, annyira nem szörnyűek a Shure fülhallgatói, hogy vkinek ingyen sem kelljen.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Pixel kft.
csendes tag
Közvetlen kapcsolatunk van a FiiO-val, ezért megosztjuk veletek a friss X5 híreket. Egyenlőre nem érdemes várni, nagyon úgy fest, hogy tavasznál elöbb nemigen lesz az EU-ban, ha bármi változik jelentkezünk.
Bármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
gelbelex
őstag
válasz fi:zi'k #19833 üzenetére
Sajnos kevesen beszélnek arról, mennyire jó a fülük, milyen érzékeny a különböző frekvenciákra.
Talán sokan nem is tudják. Ezért lehet annyira megosztó egy fejes/füles, mint némelyik.Valóban, kevesebben panaszkodnak az SE215 magasaira, mint ahányan ajánlják pl. az ATH M50-et.
Nekem magashiányos a fülem (úgy tűnik, ez a ritkább), de a mélyeket jól hallom. Ezért hallgathatatlan nekem az ATH M50 vagy a Denon D1100, még a közepeket is elnyomják. -
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz #16820480 #19834 üzenetére
Most már off-ba teszem, mert mégis csak a lejátszós topik.
Ez még mindig nem magyarázza.
Ha vmi ingyen sem kellene, akkor az azt jelenti, hogy bűn rossz, büntetni lehet vele. Ha kizárjuk az eladás lehetőségét, akkor én így vagyok pl egy Denon D1100 fejhallgatóval. Mivel 20-30 mp alatt megfájdul tőle a fülem, olyan orbitális mélykiemelése van, így tényleg nem kellene ingyen sem. Viszont ott van a T70, ami nekem konkrétan nem tetszik, de mivel nincs (számomra) semmi túlzó hibája, így elfogadnám ingyen.
Az SE215 szerintem az utóbbi kategóriába tartozik, mivel szvsz nincs kirívó hibája.(#19836) gelbelex
Hogy érted, hogy mennyire jó a fülük?
Nyilván kevesen beszélnek arról, hogy mely frekikre érzékenyek, ha sokan azt sem tudják, hogy van ilyen. Amíg nem foglalkoztam a témával, addig nekem sem volt róla tudomásom.Akkor ez jó hír az SE215-nek, mivel egyre kevesebben ajánlják az M50-et.
(#19837) Ati1979
Ezt a komolyzenét most úgy mondod, mintha egy 500 Ft-os piacos füles kategóriájában lenne a 425 és hihetetlen, hogy ilyet hallgatsz.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gelbelex
őstag
válasz fi:zi'k #19838 üzenetére
A frekvenciamenet egyenletességére gondolok.
Én sem bírom a basshead fejeseket/füleseket, a D1100 vsz. is kínzóeszköz.
Tetszett (Sansa Fuze-ról) a hangja az Amperiornak (sajnos, a sűrű zene megkavarja) vagy a Bose AE2-nek (ennek meg gyengécske a közepe), viszont a Shure 440/840 olyan semmilyen..., lehet, nem elég érzékeny a Fuze-hoz.
-
törölt tag
válasz gelbelex #19840 üzenetére
Ha minden igaz, akkor elég jó lesz a felhozatal decemberben. Lesz AK120, AK100, DX50, X3, Sony F, meg még pár lejátszó. Fülesek közül is szerintem egész sokat össze tudunk majd hozni remélhetőleg. Az 535ltd és 425 az jön, illetve még várunk IE80-at is, meg remélem AGE-T is jön a W4r társaságában, és akkor már hozza azt a DX100 japán változatot is
fi:zi'k: Ez mondjuk igaz, én sem hiszem el, hogy valakinek tényleg ingyen sem kellene. Mondjuk ha már van jobb nála, akkor feltelehtőleg felesleges lenne, de ennyi.
-
-
Donnos
tag
Sziasztok olyan minőségi mp3 lejátszót keresek amiben van fm rádió és az akkumulátorja is viszonylag jóp bírja.Valami tipp?előre is köszönöm
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
bucsher
őstag
Semmi hír a DX50ről. Úgy látszik hogy mégse fértem be a Batch8-ba
In the pipe - five by five!
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest