Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickyy
senior tag
Tényleg jó választás volt ez a Cowon D2, köszönöm a segítségeteket.
Nagyon jól szól. Az biztos, hogy jobban jártam ezzel, mint a Sansa-val.
-
törölt tag
Na, megrendeltem végül az Ak100-at, meghallgatás után elég meggyőző volt. Hétfőn elvileg meg is kapom, ha minden igaz
-
pkaresz
őstag
válasz #16820480 #19515 üzenetére
Gratula!
El nem tudom képzelni, hogy szólhat!
Lehet én már meg sem hallanám!
FiiO X3 tól vagyok teljesen készen, én még ilyen minőségben nem hallgattam zenét!
Nem volt még rá módom.Jó zenehallgatást!
Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
-
trickyy
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam, hogy honnan rendelnék új Cowon lejátszót, ha ez elromlna. Esetleg valami ötlet?
-
törölt tag
válasz fi:zi'k #19516 üzenetére
Köszi Azt tudod, hogy ez a te hibád! Kellett odaadni a drágább Shure füleseket...
pkaresz:
Majd a következő füles találkozón Addig meg ott van Ati AK120-a, ha be tudod szervezni. Remélem amúgy jobban fog szólni, mint az X3, főleg az árkülönbségfényében. De majd összehasonlítjuk.Ati1979: Akkor ennek elég lesz 100 óra Lehet, hogy leteszem majd éjjelre játszani, hogy gyorsabban teljen a bejáratás. Meg még valamikor a kábelt is be kell ütemezni talán. Elvileg az is javít rajta.
-
filózoli
senior tag
válasz Ati1979 #19518 üzenetére
Nos, Atika, mennyire vagy elégedett a Világ Legjobb Walkmanjével? Frontendnek is használod? Bejátszott már valami ultra high-end füles is, vagy még mindig a hírös teslával gyűröd?
Sheratan: Gratulálok az új szerzeményedhez! Pár év múlva lehet, hogy én is beruházok egy AK120-ra...
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz filózoli #19526 üzenetére
A hm 901 szerintem jobb lehet. Főleg ha még beleinvesztál az ember, 400 USD / db-ért pár erősítőkártyába.
Egyenlőre még nincs fejlesztés, de majd lehet, hogy lesz valami előbb utóbb. Ha van valami szólok.
De csak akkor.Ami most van fejes, meg füles is kevés hozzá.
Lehet ak140 lesz a neve. Ezt rebesgetik. Csak ugye az erősítő részen nem akaródzik fejleszteni. Pedig az a gyenge pont...
(#19527) bucsher
A karácsony körüli füles talira hozzad akkor!
-
ted_mosby
senior tag
NA azt kérdezném tőletek mint hozzáértők, hogy 5-20k-s kategóriába mit válasszak ? Jöhet használt is. Köszi!
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
A mosógépem alattomosan rátámadott a Sandisk Sansa Clip+ mp3 lejátszómra (egy teljes héten át mostuk mire megtaláltam benne), így kénytelen leszek újat venni. Az első gondolatom az volt, hogy veszek egy ugyanilyet, elvégre abszolút meg voltam vele elégedve, de azért előtte körülnézek alaposan, hátha találok még jobbat.
Szóval a véleményeteket szeretném segítségül kérni, 20-30 ezer Ft-os kategóriában milyen mp3 lejátszót javasoltok ? A legfontosabb szempont a hangminőség, nem baj ha relatíve kicsi a tárkapacitása, vagy béna a kijelzője, nekem csak az számít, hogy szóljon szépen, és férjen el kényelmesen a zsebemben.
Előre is köszönöm a válaszokat !
-
Bodz
nagyúr
-
Zsiráfnyál
aktív tag
A Philips SA4ARA16KF -ról mik a tapasztalataitok ? 16 Gb-hoz képest egész olcsó a 30.000 Ft-os ár, a legtöbb helyen a kezelését fikázzák, de azt írják szépen szól. Volt már valakinek ilyen a kezében / fülében ?
A Colorfly C3 tipppet köszönöm, de a 20-30 ezer Ft-os árkategóriába nem igazán fér bele. Ha jól látom 50-60 ezer Ft az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Zsiráfnyál #19539 üzenetére
-
Luissimo
veterán
decsakha: (ez a juzernak szól, csak neked megy, mint utólsó megszólalónak, sorry)
1, ki vagy békülve a fizikai gomb hiányával,
2, nem irritál a capacitív kezelés. (zsebben, vakon elég macera szerintem)
3, ha eltiltod őket a mosógép társaságátólhogy esett a baleset ?
bennemaradt a gatyód zsebében esetlegnetántán ??
roppant dühítő tud lenni az ilyesmi.150 font, hmmm., nyilván ő itt látta.
de akkor ezt is kellett hogy lássa:The user interface is shockingly bad, almost to the point of being unusable. I knew it was minimalistic when i bought it but hands on its so difficult to find what your looking for you want to give up. The worst part being that when your trying to find the folder with what you want in it, it starts reading from the back so you have to wait for it to finish scrolling to see the title of the album!!!
Sound quality is ok, I'm comparing it to my Sony[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
hjaaa,
háát, ezis lehet egy user behavior, de nemmindig így kezeli az ember ezeket.
én pl. sosem vettem volna meg a Cowon S9-et ha csak a touch screenen lehetne kezelni.
De ezek az okos fejlesztők a cowonnál ráaplikálták szépen a fizikai gombokat is , előre,hátra, léptetés, tekerés, pillanat állj, touch screen lock, ilyesmi.
igy az igazi.olvasd el a mukit aki kiakadt a kezelésétől.
megértemegyébiránt biztosan jól szól, nemvitatom.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Bocsi, másik oldalon néztem, ott háromszor ennyi. Ahogy látom csak külföldről rendelhető, az egy kicsit eltántorít, de egyébként jónak tűnik, megjegyzem. Köszi a tippet.
Ezt a Philips SA4ARA16KF -et ahogy nézem kb a sárga földig fikázzák a legtöbb tesztben. Lefagy, sötétben kezelhetetlen, stb... asszem elkerülöm.
A Sandisk Sansa Clip+ -ról mi a véleményetek ? Én eddig ezt használtam, de nem igazán volt a kezemben más lejátszó, csak az előző generációkból. Hangminőségben hová tartozik ? Nekem az egyetlen problémám vele a kijelzője volt, ami alapjáraton is eléggé bántja az ember szemét, hajnalban hazafelé sötétben gyalogolva pedig gyakorlatilag olvashatatlan, meg kell vele állni és rezzenéstelen kézzel tartani közel a szemhez. Én igazából csak akkor pártolnék át másik típushoz, ha tudtok olyat mondani, ami legalább ennyire jól szól, de sajnos pont ez az a tulajdonság, amit nehéz felmérni.
-
PHM
addikt
válasz Zsiráfnyál #19545 üzenetére
Philipsből az Ariaz és a Muse 4. generációja nem boldogul
a veszteségmentesen tömörített formátumokkal. (APE-FLAC)
Kezelés szempontjából a 4-es Muse-t próbáltam, katasztrófa.
Ariazból a 2.-3. generáció szerintem kiválóan kezelhető,
a hangjukat pedig meghallgathatod, ha budapesti vagy és
össze tudunk futni valahol.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Luissimo
veterán
válasz Zsiráfnyál #19545 üzenetére
a hangja kiváló, a kijelzőjének olvasásához lupé kell, rockboxal kissé nagyíthatók a karakterek, de az sem ad végső megoldást, csakcsupán tűneti a kezelés, kicsi, könnyű, az ingedre is felcsíptethető, akár a gallérjára is,
ennyi.
szerintem , jó kis kütyü. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Kösz a válaszokat, elhatároztam magam a Sansa Clip Zip mellett. A 4 Gb-s tök olcsó, meg lehet toldani egy 32 Gb-s micro SD-vel, és még direkt a gombjaihoz szabott tokot is árulnak hozzá (bár a mosógéptől az nem védi meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest