Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz totron #64442 üzenetére

    Szia, ezeket csináltam:
    1. ugye kell a userChrome.css és mellé bekapcsolni atoolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets true-ra

    2. a "proton"-os dolgokat kikapcsoltam ugyanide az about:config-ba beírtam proton és mindet false-ra állítottam van 5 ilyen de az alsót false-ra hagytam mert az úgy jó: browser.proton.places-tooltip.enabled ezt false-on hagytam mert itt fordított a kérdés

    3. browser.uidensity (ezt beírtam az about:config-ba) és az értéket 1-re módosítottam - végigzongorázhatod érdekességképp ezt korábban nem változtattam mert akkor még működött a 2-es lépés azaz a proton opciók tiltásával olyan lett mint volt de most már az kevés volt ezért ezt is kipróbáltam nekem ezt talán egy kicsit "túl" keskeny (lehet finnyás vagyok de se a túl széles se a túl keskenyet nem kedvelem de inkább akkor keskeny ha már a széles a másik opció)

    4. de ezek után még a könyvjelzősávra kitűzött mappában (simán kitettem mappát pl: HÍREK néven és abba vannak a különböző hírportálok összegyűjtött linkjei pénzcentrum, portfolio stb.) túl nagy volt a könyvjelzők közötti távolság ezért görgetni kellett sok helyen ahol korábban nem volt olyan sok hogy görgetni kelljen iszonyat nagy sortáv lett nem is értem ez miért jó mert a betűméret nem feltétlen nőtt, megjegyzem konkrétan ezt nem értem, hogy olyan koncepció mentes volt a változtatás itt-ott növeltek dolgokat stb.)
    tehát ekkor még kellett egy CSS móka ezt másoltam be:

    menupopup > menuitem, menupopup > menu {
    padding-block: 2px !important;
    }
    :root {
    --arrowpanel-menuitem-padding: 4px 8px !important;
    }

    Na ezzel lett olyan mint korábban persze még egy css kódot használok a MEGABAR megrendszabályozására itt a videó róla: [link]
    Ez is egy olyan tipikus - gusztustalan - Mozilla-s húzás, hogy simán ki lehetett kapcsolni talán még a 76-os verzióban aztán a 77-esnél már nem KÖNYÖRGÖM MIÉÉÉÉRT!?!!??
    Fáj ez nekik?? Vagy ettől fog a böngésző kódja összeomlani mert egy funkciót benne hagytak? Komolyan azért vagyok dühös, hogy egy ilyen apró idiótaság miatt idegesítem magam ahelyett hogy nem stresszelnék mások hülyeségein.

Új hozzászólás Aktív témák