Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Új Windows, új Firefox, de a hiába léptem be a Firefox fiókomba, nem hozza fel az elmentett jelszavaimat és az űrlapok sem töltődnek ki automatikusan. A Beállítások/Adatvédelem közt minden mentett bejelentkezésem ott van.
Mi lehet a bibi?
Köszi
Impossible is nothing
-
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz meroly #63601 üzenetére
Ha a régi böngésző még elérhető, akkor ott ozd meg a kívánt dolgokat.
Ha a régi böngésző már nem elérhetó, akkor az az adat elveszett, mivel a FF sync-je nem Cloud backup, hanem a 2 böngésző közti adat áramoltató. Ha nem él az A böngésző, akkor B-be nincs mit áthívni...#63603 VIPowER Gondolom Szoftveres "gamma levétel" és nem állítja a monitorod háttérvilágításának fényerejét.. Ha előbbi, akkor nem-, ha utóbbi akkor megértem!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cs1csó
félisten
Üdv ezt az ajánlást, hogy lefordítja az oldalt magyarra hogy lehet kikapcsolni?
-
-
scope2007
addikt
Halihó
Lastpass helyett mire érdemes váltani? (változások jönnek benne)
Külön használom a bitwardent személyes dolgokra.
És külön kellene egy ingyenes program, ami csak gépen menne és automata kitoltessel belép nekem oldalakra.
Összes oldalon user:password részt ez töltené ki.
Firefoxhoz annyi köze van, hogy legyen plugin hozzá[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
egykori
őstag
válasz scope2007 #63614 üzenetére
Én már tizenéve a Norton jelszókezelőjét használom. Kezdetben Identity Safe volt a neve, most Norton Password Manager. Nekem és nejemnek is bevált. Nincs összehasonlítási alapom, mivel más jelszókezelőt nem használtam, így nem tudom, ez neked megfelelő lenne-e. Firefox, Chrome és Edge alatt is megy.
[ Szerkesztve ]
-
-
zoltanz
nagyúr
Képernyő felolvasóra lenne szükség, ezt próbáltam most: Read Aloud: A Text to Speech Voice Reader. Az a gondom vele 3-4 sor után megáll valamiért mindig. Köszi.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Firefox-ban hogyan lehet azt beállítani,hogy ha új tab-ot nyitok akkor a kezdőlap nyíljon meg?
Chrome alatt erre célra a New Tab Redirect bővítményt használtam,de itt nem találom. -
Rimuru
veterán
Szerintem attol fugg mit akarsz elerni.
De itt van pl ez: new tab override[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
ToBeY
nagyúr
Következő amit nem tudom hol kéne beállítani.értesítenek pl facebook messenger vagy youtube üzenetekhez
-
Rimuru
veterán
Itt mindent megtalalsz: Web Push notifications in Firefox
Vigyázat, csalok!
-
veterán
Sziasztok,
Mi a franc lehet a Youtube-al Firefoxon? Hiába nyomok szóközt mondjuk egy hozzászólás írásánál, csak annyi történik hogy az éppen futó videó leáll vagy épp elindul. Chrome alatt jól működik, de FF alatt meghalt a legutóbbi fél órába.
iPhone 13 Pro Max
-
Roland-87
aktív tag
-
batman91
őstag
válasz jozsi252 #63632 üzenetére
Csatlakozom én is. Firefox alatt meghalt a Youtube Search Bar. De nem csak a Space nem működik rendesen, csak ez a legfeltűnőbb. Ha videó nézés alatt próbálsz keresni valamit, akkor azokhoz a betűkhöz amikhez Youtube funkció van rendelve azt részesíti előnyben. Bedob teljes képernyőre, lenémít, jelenetet ugrik stb. Én meg már azt hittem elszállt a billentyűzetem. Remélem minél előbb megoldják.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
blountex
senior tag
válasz batman91 #63635 üzenetére
Én is pont ebben a cipőben járok. Szintén azt hittem hogy elszállt a billentyűzetem.
Újratelepítettem a firefoxot nullára addonok nélkül, kipróbáltam régebbi firefox verziót, a nightly kiadást, a bétát és több laptopon is hátha csak az asztali gépen a szar, de nem.
Úgy néz ki, hogy ez akkor egy általános hiba....[ Szerkesztve ]
-
-
batman91
őstag
válasz Klaus Duran #63638 üzenetére
Igen, már kijavították. Nálam is rendben van.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
junior11
veterán
Sziasztok, meg tudná valaki mondani, mi lehet az oka, hogy a FF Windows 10 és Linux alatt is egy órával korábbi időt mutat, mint a valóság (pl. Facebookon hozzászólásoknál is észrevenni, mikor írtam)? A rendszerben be van állítva az időzóna és minden rendesen, a többi böngészővel nincs ilyen probléma. Köszi.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Vertigo18
addikt
Firefoxomon be vagyok lépve a Firefox profilomba. Szinkronizálás is be van kapcsolva.
Nejemnek összeraktam egy régi gépet, aki elkezdte belakni a Firefoxot a gépén, azzal kezdve, hogy kitörölte a számára felesleges könyvjelzőket és létrehozta a sajátjait. Éppen csak azt nem vette észre, hogy be van jelentkezve az Én Firefox fiókomba, így szerencsésen rászinkronizálta a könyvjelzőit az enyémekre.
Van rá mód és lehetőség, hogy valahogyan visszahozzam egy régebbi mentést a könyvjelzőkből? Azóta már csináltam neki saját fiókot, be is van jelentkezve, viszont most nem nagyon van affinitásom egyesével valahogy előkeresni a régi könyvjelzőimet. Mondjuk egy tegnapi biztonsági mentés jó lenne, ha lenne ilyen...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
MODERÁTOR
-
Vertigo18
addikt
válasz Intruder2k5 #63643 üzenetére
Ezt hol is találom pontosan?
Szerk: megtaláltam... Hova is kellene ezt átmásolnom?
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Intruder2k5 #63646 üzenetére
Nekem Ctrl+Shift+B lenyomására eltűnik, újbóli lenyomásra előjön a Könyvjelzők eszköztár...
-
MODERÁTOR
-
Vertigo18
addikt
válasz Intruder2k5 #63648 üzenetére
Tökéletes, visszakaptam a tegnapi mentésemet! Minden okés!
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest