Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz junior11 #64354 üzenetére

    Igen...sajnos.
    Úgy érzem a "végső" pofont az vitte be, hogy a már gyárilag telepített EDGE is teljesen használható - hiszen a gépház alatt egy az egyben Chrome kb. mint a Seat vagy a Skoda ugyanúgy VW motor van bennük)

    Nem örülök neki, 2009 előtt Firefox-ot használtam, (ismertem a Netscape Navigator-t is stb.) majd váltottam Chrome-ra egészen 2017-ig amikor is egy viszonylag apró probléma miatt váltottam - kedvenc oldalammal nem boldogult a Chrome törte - és azóta lassan 4 éve ezt használom. De már nagyon megkedveltem.

    Jah és nem elhanyagolható az sem amit DS39 ír.. Úgy érzem, amúgy pont, hogy a GUI-t kellene sokkal óvatosabban "reszelni" inkább a gépházban csináljanak olyan dolgokat amik még jobbá teszik, nekem lenne is egy konkrét javaslatom:
    - böngésző újratelepítés után simán csak Firefox fiókba bejelentkezve majd a tartalmak szinkronizálása után nem jelennek mega FAVIKONOK tehát mindenütt csak az üres "földgmöbg" ikon látható egy CHECKMARSK nevű kiegészítőt futtatok- ami minden oldalt frissít - így a favikonok is betöltődnek, plusz ki lehet szűrni a 300 könyvjelzőmből, hogy mennyi halott stb. de a Chrome-nek az már jóval régebb óta működik minden ilyen izé nélkül.

    A másik: jó lenne ha az oldal nagyítás végre "5"-ös lépésekben történne tehát az alap a 100% és innen lehetne - elsősorban felfelé - 5%-al növelni mert én 140%-on használom de olyan nincs csak 150, erre külön kiegészítőt a FIXED ZOOM nevűt használom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák