Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Topiccsendőr #97062 üzenetére

    "Vagy most hogy belegondolok, de. Megis.
    Lenyegtelen.
    "

    Pedig pont ez a lényeg. :K Honnan tudod, hogy nekem nincs semmi, amibe rengeteg energiát ölnék? Honnan veszed a feltételezést, hogy nem értem meg azokat, akiknek a motorozás ez a fajta szenvedély, hobbi? Sehol nem írtam ilyet. :N Azt írtam, nekem másról szól, és ez nem azt jelenti, hogy nem érteném azokat, akik élnek halnak a versenyzésért, de én nem ilyen vagyok. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy csak az ő szemükkel kéne néznem a világot, ahol mindneki balf@sz, aki máshogy gondolja. A topik címe "Motoros topik", nem pedig versenymotorozós topik, tehát úgy gondolom, joggal feltételezhetem, hogy itt általánosan a motorozás a téma, nem pedig a versenyzés.

    Te nézed le a máshogy gondolkozókat, és közben úgy állítod be, mintha én is ezt tenném, miközben nem.

    (#97064) ath: Persu erre építette az érvelését, hogy ha valakinek magánéleti gondjai vannak, és így ül a motorra, és "idegből" lenyelezi, az veszélyesebb egy erős motoron, mint egy gyengén. (Lásd az előzmények.)

    Erre írtam, hogy ilyen állapotban eleve nem is ülhetne motorra, sem jogszabályilag, sem a józan ész szabályai alapján.... Tehát ez szerintem nem egy jó érv a gyengébb motor mellett.

    De még ha feltételezés szintjén el is fogadnánk igaznak ezt az érvet, az is érdekes dolgokhoz vezet, mert akkor senki nem vehetne erős motorokat magának, mert egyszer úgyis felhúzza majd valamin magát, és elgurul a gyógyszere, lenyelezi, és kinyírja magát a 200 lóerővel. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák