Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    Emberek...ne beszéljünk már sületlenséget...15w meg 20w. Hát traktorba kell?! Oké, hogy benne van a könyvben, de nem erre az éghajlatra, és akkor is csak akkor, ha nagyon nincs más. A minél alacsonyabb hidegoldal viszkozitásra kell törekedni a hidegindítás miatt, ti meg emelitek az égbe, mert "nagy melegben elvékonyodik". Egyáltalán honnan veszitek ezt? A váltó viselkedéséből ne vonjunk má le következtetéseket! De ha ez a baj, akkor ugyanabból a viszkozitás osztályból ki kell próbálni más márkát, nem beleönteni a disznózsírt, amit még a zsiguliba találtak ki. A melegoldalit is addig kell/lehet emelni, amíg a könyv írja, 100 fok felett ugyanis nincs olyan jelentősége annak h w40 vagy w50, mint azt gondoljátok. De 555x le lett írva már. Azt tegyétek bele, ami a könyvben van és a legszélesebb skálát lefedi (igen, hideg oldalon is) abból baj nem lehet.
    300V...nem is mondok véleményt, 20x leírtuk, hogy az az olaj közel sem egy csoda a rendes mérésekkel alátámasztott tesztek szerint.

    HSM: téged is megvezettek, olvass vissza a topikban, rengeteget konzultáltunk már erről.

    Hűű, szerintem most hagyjuk abba, mindenki azt töltsön bele amit akar :U Én a témába nem írok többet, mert 10x ki lett vesézve csak idén.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák