Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Daywalker #5444 üzenetére

    szerintem a kék-sárga nem is kötelező.. de javítsatok ki

    eddig ha normális rendőrrel találkoztam, azok nem is akartak semmivel szívatni, ha meg gyökérrel találkoztam akkor mondtam neki hogy jelentsen fel én itt a helyszínen nem írok alá semmit és nem ismerek el semmit, azt meg duplán felejtsék el hogy adok nekik zsebbe pénzt, kár erőlködni.. eddig még a legtuskóbb is felfogta, hogy nem vár rá más, csak tengernyi papírmunka, és mivel az ilyen gyökérnek büdös a munka el is engedtek rendre bünti nélkül szóbeli figyelmeztetéssel.. drága ezeknek az idejük ha nem adod be a derekad otthagynak és mennek a következő lehetőségre mint a piócák :O
    (ezek között volt gyorshajtás, záróvonalon megfordulás, piroson átmenés (szerintem sárga volt az, mind a három), indokolatlan ködlámpahasználat (teszem hozzá, KÖDben!), indokolatlan dudahasználat (megállt az egyirányú utcában, én meg rádudáltam.. rendőrök ültek a kocsiban)) - autóval..

    sajnos a többség összefossa magát ha rendőrt lát, és amikor előadják a jó zsaru-rossz zsaru drámát (ha aláírod akkor 10k, ha nem akkor feljelentenek és 50k-tól indul), akkor mindenki azonnal aláírja a helyszíni bírságot, onnan meg az ügy lezárva, elismerted a szabálysértést... persze ha azt mondod jelentsen fel, egyből lefagy az oprendszerük, DE HÁT AZ ÖTVENEZER meg ELVESZIK A JOGSIT meg leszedik a RENDSZÁMOT.. na persze..

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák