Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz Xaels #43753 üzenetére

    Értem hogy mit mondasz, és érthető is. Kicsit tudom hogy nekem szól de remélem azzal tisztában vagytok azért hogy én is fostos kesztyűvel, semmitérő csizmával és 80k-s komplett ruhával kezdtem. Pontosan azért amit ti is írtatok a motor volt fontos. És nemvolt pénzem jobbra. Tudom mi a különbség 2 cucc között mostmár. De az csakis az én személyes szerencsém volt hogy amíg ezekben a cuccokban motoroztam (3 évig!) nem estem el úgy hogy eltörjem a gerincem, a bokám vagy bármi mást mert ezek a cuccok éppen annyit védenek hogy nemsokat...
    Ha pedig valakivel NEADJISTEN megtörténik akkor nagyon sok kellemetlenségtől vagy maradandó károsodástól tudnak megvédeni a drágább cuccok.
    Egy a probléma mindenki úgy gondolja hogy elég a gyengébb ruha és fontosabb a drágább motor meg minden, egészen addig gondolja így amíg olyat nem esik aminek az ellenkezője lesz igaz.
    Utólag viszzagondolva HIBA volt gyenge cuccokkal kezdeni motorozni, csak szerencse hogy akkor nem történt velem semmi.
    Nem akarok flémet, ez az egyéni véleményem, és tiszteletben tartom a Tieteket is. :R

    [ Szerkesztve ]

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák