Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    válasz Xaels #43344 üzenetére

    Nem, Természetesen a Bonneville-re csak eggyel félre nyomtam :B

    Ránéztem az árlistájukra naked és sport vonalon, nagyságrendekkel nem drágábbak mint a japánok, aki egy új motor 2,5-3 milliós árát ki tudja csengetni, szerintem annak már sokat nem oszt, nem szoroz egy-kétszáz ezer Ft különbség.
    Használtnál amikor nézegettem őket anno, nem voltak drágábbak a japán társaiknál, inkább a macera, hogy egyetlen szervizük van az egész országban, meg aki már használtat vesz, nyilván nem kalandvágyból teszi, hanem a "kispénzűség" miatt, egy Triumphoz (akármelyikhez) meg mondhatni nem állnak hegyekben a bontott alkatrészek itthon ha beüt a gebasz. Angol ebayen azért van bőséggel de egy nagyobb alkatrész postázása azért nem olcsó móka. Idomnál pl. néztem egy tank idomot a mostani RR-hez, hibátlan, gyári, az a ritka fényezés ami az én motoromon is van, 20k-ért, ami nagyon jó ár, viszont még vagy 20-25k a posta, na annyit már nem ér pár karc a tankon. Súlyra nem sok, 1-2 kiló csak elég terjedelmes.
    Amúgy ezeken is túlléptem volna de ami miatt végül Hondát vettem, hogy egyszerűen kb. 0 választék volt a kiszemelt modellből és azóta sem változott nagyon a helyzet.

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák