Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    válasz pakriksz #43246 üzenetére

    Amit én tapasztaltam: a dupla tárcsa elől, valami jobb betétekkel, 4 dugós nyergekkel, jó pumpával meg jó gumival olyat tud lassítani, hogy a szemem kidülled. Az előző motoromon az egy tárcsa meg a két dugattyú ahhoz a kisebb súlyhoz nem volt kevés de azért bőven nem olyan harapós. Meg ugye a "balansz" miatt sem árt a dupla tárcsa elől, ne csak az egyik oldalról fékeződjön a motor. Mondjuk ezeknek a chopper vagy cruiser vagy nem tudom mi a megnevezésük motoroknak teljesen más a súlyelosztásuk, mint egy könnyű sportmotornak, hátra nagyobb tömeg jut, nem véletlenül nem hurka 220-as tárcsa van többnyire hátul mint a sportgépeken.

    Xaels: elég távol állnak tőlem ezek a motorok csak azt látom, hogy ezekre is már lassan mindent felszerelnek amit a raktárban találnak, eléggé eltávolodott az eredeti koncepciótól.
    Egyszer egy eredeti első évekből való Goldwinget láttam (tudom az más kategória), az valami gyönyörű egy szerkezet, az újak meg mint valami piaci három pálcás transformers játék. Persze tudom ez szubjektív.

    [ Szerkesztve ]

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák