Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz ALI_G #1278 üzenetére

    Ez nem igaz. Gondolj csak arra, hogy amikor eladod az autót vagy motort, akkor az aktuális évre mindig annak kell kifizetnie a teljes összeget, akinek január 1-jén a tulajdonában van az adott jármű. Tehát, ha te márciusban adod el, akkor abban az évben még neked kell kifizetned, a vevő csak jövő évtől fizeti...

    Boxxer001:

    Kb. ahogy geree@bl mondja. Köcsögség, hogy felemelték a vizsgaíjat. Nem akarlak rossz útra terelni, de annyiba kerül, hogy érdemes esetleg zsebbe tejelni, mert motorral minden szarért meghúzhatnak (pláne forgalomban), és akkor még többet fizetsz. Nekem a rutinon volt egy bukta, mert kitalálta a tatter, hogy a 3. feladatnál az intenzív fékezésnél előbb fékeztem vagy(!) nem gyorsultam fel eléggé, mert a vonal előtt egy méterrel meg tudtam állni. Érted, még azt sem tudta eldönteni, hogy lassan mentem vagy korán fékeztem (ha fékezem, akkor a motor bólint; ha nem vagyok elég gyors, az is látszik. Szóval csak arra ment, hogy bukta legyen. Megjegyzem, a rutinórák mindegyikén síkos volt a pálya, vizsga napján száraz idő volt. Szóval, ha nedves aszfalton meg tudtam állni a megadott sebességről a vonalig, akkor száraz időben pláne, hogy meg tudtam állni. De ha sík hülyének érzed magad, vagy bizonytalan vagy, akkor inkább plusz óra...tejelni csak akkor, ha érzed a dolgot, és el akarod kerülni az igazságtalanságokat:DDD Mert akárhogy próbálják a médiában tisztára mosni magukat, bizony sokan direkt buktatnak.

    Időben nem tudom megmondani neked, mert függ attól, hogy ér rá az oktató, hogy érsz rá te stb. Mi eléggé gyorsan lepörgettük, mert ősszel este már nem volt senki. Szóval folyamatosan sötétben, utcai és a motor lámpafénye mellett tanultunk rutinozni:DDD
    A forgalom nagyobb szívás volt, mert függött attól, hogy mikor lehet vizsgázni először. Tehát hiába van februárban 15 fok és verőfényes napsütés, valamikor márciusban írnak ki először vizsgát, ha jó az idő. Valahol intenzív tanfolyamot tartanak, persze felárért:)
    Az egész jogosítvány megszerzéses dolog kb. annyira komikus és teátrális, mint a Mozaik utcában vizsgáztatni. Mondjuk ugyanaz a banda van mindkét helyen, tehát nem meglepő.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák