Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Micsurin #103221 üzenetére

    Nekem úgy rémlik, h a banán üléses az újabb kiadás. A 2004 előttiek az osztott nyergesek. Ha ez a típus érdekel, akkor én egy keveset futott 2006-ost céloznék meg. Az az utolsó évjárat az F4i-ből.
    Az alkalmankénti pályázásra szerintem teljesen rendben van. Nem kell lesajnálni annyira, nem fogja összefosni magát az F4i se, ha megcibálod néha kicsit. Úgy értem a hűtése jó, a fékek is jók. Bírnia kell. Ha majd odáig jut az ember, hogy futómű geometriával és guminyomással játszik, hogy javítson a köridején, akkor majd el lehet gondolkodni az utódon.
    Addig is ha egy fun motor kell, amit lehet ütni-vágni, akkor erre jó lesz. Szerintem. :) Tudjátok miket művelek az enyémmel, és még nem sikerült tönkretenni. :C
    Viszont hétköznapi felhasználásra talán kényelmesebb, mint egy supersport. Már ha adunk a közhelyekre.

    Az meg ha puha a rúgó, azt ki lehet cserélni. Amúgy is ez felhasználó függő, h milyen rúgó kell bele. Nekem pl koppra kellett tekerni az erőfeszítést, h meglegyen az optimális SAG a 78 kilómhoz. Két személyhez már rugót kéne cserélni igazság szerint. Nekem pl a hátulja úgy leül ilyenkor, hogy a középsztender a fekvőrendőrt karcolja. De akár egy nagyobb ledöntéskor is karcol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák