Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s5vi
tag
Snt, eM'82
most találtam rátok, olvasom h mit szenvedtetek a szinek átírásával.
Notepad meg egyebek, néha becsuszik egyegy plust cr (0x0dh) karakter?
DE NEM KELL EVVEL VESZŐDNI.......
A ski_explorer szinkockájába duplaklikk és jön egy color-chooser
kiválasztod a szint, átíródik, utána file/save_as .ski file.
Ez már nagyon régóta igy van, vagy ha tudtátok akkor bocs.........
Ps: mi van az összesített .ski tudásbázissal? (bár most máj 10-ig ugyse érek rá ) -
eM'82
addikt
>>>''A ski_explorer szinkockájába duplaklikk és jön egy color-chooser
>>>kiválasztod a szint, átíródik, utána file/save_as .ski file.''
én speciel nem tudtam úgyhogy kösz
>>>''mi van az összesített .ski tudásbázissal? (bár most máj 10-ig ugyse érek rá)''
háát én se nagyon érek rá mostanában úgyhogy egy db-ig hanyagolom a színek átírogatását, a .ski-file-ok módosítgatását... talán snt
ui.: hazavittem az új p2kc-t... tuti!
kérés (bár sztem nem mérvadó): lehetne, hogy alul kiírja (vmelyik szegélyen) hogy az aktuális mappában lévő file-oknak mekkora az összmérete (byte-ban)?
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Tudom h a ski_explorerben át lehet állítani a színt, de nem lehet keresni Egyesével meg mire végigtallózom a sorokat h megtaláljam azt amelyik kell...
Ha lenne benne egy kereső akkor tényleg nagyon cool lenne
ski adatbázis.. Sajnos nekem sem sincs időm mostanság, de majd igyexem/igyexünk... Pár (sajnos csak néhány sor) amire rájöttem, azokat majd leírom az oldalamra...
Egyelőre skineket pakolok fel/módosítok ha van időm, mert az gyorsan megvan, a .ski file kísérletezés nagyon tökölős meló, multkor szórakoztam vele vagy 3/4-ed órát, sajnos 0 eredmény (nem volt látványos változás, tehát nem jöttem rá h mit is módosítottam)
P2Commanderről még annyit: több file törlés és több file attrib állítása jó lenne.. egyesével kicsit gázos
Mikor lesz újabb? Most 1.3.4 -em van...
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
ReDMoto és a FernandoAlonso skin tölthető a MoToSKiN-ről!
-
feise
aktív tag
Az alonso skin nagyon tetszik!!
Épp jókor jött.. mert nagyot remekelt! (állítólag szar motorral)Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
tomcat1977
csendes tag
Hú de régen jártam erre!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Én is elkezdtem a sinek-be ikonokat betölteni, ez megy is.
Kérdésem:
- ha a telón nem mükszik a skin akkor mi a baj, hogy lehet javítani ???????
- jobb soft gomb nincs a skinben, hogy lehet javítani ???????
Amennyiben van segítség én is tudok skin-eket adni!!
Előre is köszi! -
eM'82
addikt
válasz tomcat1977 #1159 üzenetére
kicsit (kb 400 hozzászólás ) olvass vissza, le van írva minden probléma ( és megoldás is) amiket te is jeleztél.
-
snt
senior tag
válasz tomcat1977 #1159 üzenetére
Így van, le van írva már a probléma megoldása, használd a keresőt
Hamarosan készítek egy oldalt a MoToSKiN-en, ami a ski file dolgait írja le meg stb.. Meg ott lesz a javítás is stb stb stb...
Skineket meg várom, sajnos még senki sem küldött -
snt
senior tag
Na, mostmár van egy .ski oldal is a MoToSKiN-en belül, már keresni sem kell a fórumban
-
rovinj
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.A P2k commanderrel kitörlöm a betöltött skint.A commanderben nem látszik a törölt skin .Ha a telefonban megnyitom a beállítás/testreszabás/kinézet menüt,akkor látszik a commanderrel kitörölt skin neve.Hogyan lehet ezt kitörölni? -
snt
senior tag
Mostanában megint nagyon dölglődik a topic
Senki nem gyárt skineket? Csináljon vki már egy nagyon ütős skint, amire büszkék lehetünk -
snt
senior tag
Nem lehet h úgy törölted h először törölted az összes filet a skin könyvtárból és utána magától eltűnt a könyvtár ? Mert ha igen, akkor még a könyvtár üresen rajta van a telódon, csak nem látod mert üres...
Akkor egy régi p2kmannal tölts fel a könyvtárba 1 filet (elég 1 .ski file is)
upload path -hoz írd be /a/mobile/skins/könyvtárnév
Mert ha van benne 1 file, akkor már látszik a gépen is (pl. p2kcommanderben) és akkor már tudod törölni...
A lényeg h mindig úgy töröld h 1 file mindig maradjon benne (pl. motomodders 1 byte-os file) és utána a könyvtárt... -
snt
senior tag
Jobb soft gomb feloldása leírás a MoToSKiN-en! Aki eddig kimaradt volna..
-
Erron_
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam a telcsire feltölteni egy gif képet képernyővédőnek de nem animálódik.
Tudnátok segíteni hogy miért van ez? -
s5vi
tag
Szasz Snt,
ezt találtam a ski mapping témában:
Bővebben: link
Ezt kellene nektek is bővíteni , ha van uj felfedezés........
Majd megpróbálok időt szakítani és ezt az Xls/csv filet beépíteni a ski_explorerbe. -
Erron_
csendes tag
A gif animált, én csináltam, a gépen frankón müxik, a mérete sem nagy, a tulajdonságok is megegyeznek a telcsin levő gif-ekkel. Nem vágom miért nem mehet, megprószáltam csökkenteni a képkockák számán is de az sem használt.
Jó lenne ha valakinek lenne valami frankó ötlete, mert én már kifogytam -
snt
senior tag
-
feise
aktív tag
nagyon pang a fórum...
Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
Dzsimmy
aktív tag
Hi!Tudom,hogy nem ide kéne írnom,de nem tudtok egy helyet mondani,ahonnan v600-as flasht tudok letölteni maygar nyelvvel?Lehetőleg a legújabbat?
(a v525.uw.hu-n nem jön be a letöltések menü) -
Dzsimmy
aktív tag
Már megtaláltam!
-
Dzsimmy
aktív tag
Hi!Úgy látom kezd döglődni a fórum!
Valaki letudná nekem írni részletesen a wap és mms beállításokat soronként,mert a voda oldalán nem igazán tudok eligazodni!
Előre is köszi! -
-
thv
csendes tag
Sziasztok! Van egy ilyen készülékem, kb.1 hónapja! Az a nagy bajom, hogy már 2. alkalommal kell szervízbe vinnem ugyan azzal a hibával!Egy idő után fogja magát, kiírja, hogy szolgáltatás nem elérhető, kikapcsol, én bekapcsolom, majd szolgáltatás továbbra sem elérhető, aztán fogja, megadja magát és véleg kikapcsol! Beadtam multkor a vodának, valamit kicseréltek (most nem tudom fejből mi volt az, mert nincs nálam a papír), kaptam egy új töltőt, ami valami félelmetes hangot ad a töltésnél. Mindennek ellenére ismét megadta magát!Mi a fenét csináljak, nem sok kedvem van hetente berohangászni szervízbe, és onnan vissza! Találkozott már valaki hasonló problémával? Hány javítás után kötelesek kicserélni? Köszi előre is a segítséget mindenkinek!
-
s5vi
tag
Hali, a hétvégén összeütöttem ezt a kísérleti példányt
Ski explorer ski adatbázissal, magyarázatokkal, később lehet majd a sorokat átírni is....
Bővebben: link -
s5vi
tag
Ok, akkor fagy le (ill keres a végtelenségig) ha az info ablakban kattintsz egy olyan sorra, amiben a 2. szám nem ID hanem vmi más.
Mert ID-nek veszi és próbál a skin ablakban is arra az id-re állni.
Vagy a goto menupontban olyan id-t adsz meg, ami az adott skinben nincs
Otthon az orange skinnel teszteltem ami full skin mint a moto....
Erre ki kéne találni vmi logikusat..... -
snt
senior tag
Úgy kellene megoldani h az info ablakban ne lehessen kattintani (ne jelölje ki a sort)... csak mutassa de ott ne legyen aktiv a kurzor... Remélem érted mire gondolok
Szerk.: Közben rájöttem h akkor sem jó ha bal listában ID nélküli részhez ér mert akkor is fagy tehát gáz
Vhogy úgy kellene megoldani h amelyiknek nincsen ID-je ott nem keres és nem fagy be.. (pl. kódban megadni neki h kevesebb karakterből áll a sor vagy vmi hasonló, a lényeg h tudja a progi h az ID nélküli résznél ne keressen a végtelenségig, vagy ha keres és nem talál 1-2 keresés után akkor leáll vagy kiírja h FAILED vagy vmi..)
[Szerkesztve] -
s5vi
tag
Na itt az uj ski_explorer:
lehet keresni is meg a sorokat átírni......
Bővebben: link
pl a kersőbe beírok ''clock'' utána annyi enter míg oda nem érsz, aztán at is írhatod azt a sort ....save ski.
Még azt fogom megcsinálni h betöltéskor feltérképezem a filet h mik a struct. sorok és mik az önálló idvel rendelkezők. Akkor majd a struct-on belül is korrektül tud ugrani...... -
castor27
csendes tag
Helló mindenki!
Kb a 800-dik hozzászólásig átnyálaztam a témát, de akkor sem sikerül a p2kCommanderrel összekötni a telefonom!
Adatok: V550, XPSP2, USB kábel
Ami megy: MPT 3.akárhánnyal megy minden, p2kTools AT módban megy!
Csak a P2KDriverekkel van problémám... Az inf-ekre jobb klikk, telepítés megvolt...
De semmi olyan cucc nem működik, ami a p2kDrivert használná...
Van valakinek tippje, azon kívül hogy olvassam az eddigieket!? (mert ez megvolt)
Előre is köszi a segítségeket! -
snt
senior tag
válasz castor27 #1198 üzenetére
P2kdrivereket kérnie kell majd !
Rakd fel a p2ktools 0.6.3.0 -at és azzal próbáld
1. usb handset driver (exe install)
2. p2kdriver csomagol
3. p2ktools indít ->connect és kéri majd a drivereket!
Nem kell összevissza drivereket pakolgatni, ennyi az egész.. Nálam is XPSP2 van, és ennyi volt..
Ha nem kéri a p2ktools, akkor unistallálj minden drivert, indítsd újra a gépet és kezd előről, kérnie kell és akkor majd telepíti a szükséges motorola cuccokat.. -
castor27
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Mindjárt próbálom is!
Viszont ez felvet mégegy kérdést... hol kellene uninstallálni a driver-eket?
Csak az USB Motorola Modem amit tudom hol van...
Merthogy az első két lépés megvolt, csak ezek szerint utána azzal rontottam el, hogy jobb klikkel telepítettem a p2kDriver-eket...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest