Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vas_Sas
csendes tag
Egy V550-es telcsiről akartunk egy másik V550-re képet küldeni, de ''nem található eszköz''. Szerintetek miért van ez.
Sas
-
snt
senior tag
-
feise
aktív tag
szegény snt.. főfő.. mindenre válaszolni kell..
Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
sse
csendes tag
Hi!
Vettem egy ilyen telt és lenne pár kérdésem:
Ha rádugjátok a töltőre akkor nektek is sipol a töltö (olyan 30-40 centiröl már lehet hallani, ha vilgit a kijelzö akkor hangosabb)? Töltéskor az normális, hogy az akku jelzö ikon villog? Mármint csak a körvonala, benne a kis négyzetek nem villognak.
Mennyi idö alatt töltödik fel? Mert nekem furcsa, hogy 3 ora töltés után sincs még teljesen kész, a teljes töltöttséghez olyan 4 ora kell.
Ja, és még valami, szoftvert akarok frissiteni, lehet valahol találni ujat? Vagy csak a V620 ét lehet neten megtalálni?
kössz
sse -
snt
senior tag
A töltés sípolása és a villogás normális.. Full töltés kb. 4 óra igen, de első alkalommal ajánlott a 12-16 órás töltés h a teljes kapacitását elérje..
V620 rárakható, de akkor ugrott a garancia ! V550 szoftról nemtudok, nekem volt már a Vodánál szervízben, friss szoft került rá, de lényeges különbség nem lett, úh nem érdemes szarakodni vele... -
sse
csendes tag
ok, megnyugodtam. A gar nem nagyon érdekel, de igy, hogy aztirod nemnagyon van változás igy már nem érdekel. kössz!
-
feise
aktív tag
A voda menniyért frissített neked softwaret?
-
nepg
csendes tag
Hello mindenki.
Használ valaki bluetooth-on keresztül Mobil Phone Toolst?
Nem tudom beállítani!
A kapcsolat egyébként megvan, tudok a mappákba mindenfélét átküldeni.
De az MPT nem látja a telefont.
Hol lehet beállítani hogy az MPT is lássa a telót?
Köszi. -
feise
aktív tag
és ért valamit? Én azt szertném nagyon, h ne vinnyogjon amikor megnyomom az oldalsó gombokat... meg nem is kellenek azok...
[Szerkesztve]Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
snt
senior tag
Nem sokat.. Változás annyi h normálisan állítja és megjegyzi a kontraszt beállítást és hogy mp3 lejátszásnál a jobb oldali gombra csak annyit ír ki, h ''leját.'' (tehát rövidíti, ennek semmi értelmét nem látom)..
Viszont hiba, h a kategóriákat átnevezed, utána kiírja h ok, de mégsem nevezi át és visszaneveződik arra ami volt..
Magyarul, semmi lényeges az új szoftban! A vinnyogás megmaradt -
feise
aktív tag
kár érte. pedig egylőre ez volt az egyetlen negatívum amit a telóban találtam...
-
amargo
addikt
a vinnyogás alatt mit értetek?
amikor az oldalsó gombal akarjuk a profilokat váltogatni?
Mert azt a hangot sikerült minimumra csökkenteni.. annyira minima, hogy ennyi még elfogadható is
Vagy nem erre gondoltatok?
Mert ez idegesítet nagyon és neki álltam megszerkeszteni.
amargo“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
p2k tools
other features és itt a gain table és itt a system thone volt? pontosan nem emlékszem otthon megvannak a beállítások
pl a speakerphone val olyan hangosra fel lehet venni a külső hangszorót, hogy az már borzadály!!
Sok sikert!
amargo“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
nepg
csendes tag
Hello mindenki.
Használ valaki bluetooth-on keresztül Mobil Phone Toolst?
Nem tudom beállítani!
A kapcsolat egyébként megvan, tudok a mappákba mindenfélét átküldeni.
De az MPT nem látja a telefont.
Hol lehet beállítani hogy az MPT is lássa a telót?
Köszi.
Senki nem tud semmit???? -
snt
senior tag
-
feise
aktív tag
ááá.... nagyon köszi.. nagyon utáltam azt a hülye vinnyogást!
-
feise
aktív tag
valójában mi az a különbség, amiért érdemes feltenni a V620 softot?
-
nepg
csendes tag
Mappák vannak, tudsz másolni ide oda, akkor mi a gond? Mivel másolsz?
Telefonszámokat nem tudom átvinni, illetve szinkronizálni nem tudok.
A bluetooth dongle progija egyébként látja a teló 3 mappáját, képek, filmek, hangok. Ezt lehet vele kapásból használni.
Az MPT meg csak nem akar elindulni. -
snt
senior tag
Sajna nincs BT úh én passz
De nézz el ide Bővebben: link nyomd meg a teljes listát és keress a szövegben a böngésző keresőjével, hátha
De itt is van egy fórum Bővebben: link Hátha..
Tudom macerás keresgetni, de hátha megtalálod a választ..
Szerk.: De a legjobb ha megkérdezed az E398 topicban is, sok a moto guru arrafele Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Luser2000
addikt
nepg!
én v620 userként BT-on keresztül használom a phone tools-t. azt mondhatom, hogy viszonylag simán (mert azért néha meg tud zavarodni).
lehetséges hibák:
- milyen op.rendszert használsz? xp (sp2) esetén az MPT mellékel egy BT drivert, azt kell használni az xp sajátja helyett.
- esetleg valamilyen más eszköz / program kapcsolatban van már a telefonoddal és így nem jöhet létre az MPT kapcsolat.
írd le kicsit részletesebben a jelenséget, a telepítést, stb. úgy talán segítség is lenne (amit írtál az önmagában nagyon kevés). (úgy telepítetted, ahogyan az le van írva mondjuk a ''readme'' fájlban? nincs előttem a program, így csak ''fejből'' írom a fentieket).
üdv.:
balázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
kuli
csendes tag
Anyit had kérdezzek már, hogy az e550-es töltőcsatija milyen más Motorolával kompatibilis még?
Másik városban hagytam ugyanis a töltőm és mivel teljesen le vagyok merülve megkértem egyik cimborám, hogy adja kölcsön az ő töltőjét...Motorola 385, de nem jó hozzá -
Luser2000
addikt
Nem írtad le a jelenséget!!!
A ''nem történik'' semmi mit jelent?
Nálam (nem tudom az okát) de van úgy, hogy kb. 5 percig darál a HDD, mire feljön a MPT bármelyik ablaka. Gondolom közben keresi a telefont. De ha ezen átküzdui magát, akkor megy minden. és ezt mondjuk 10ből 1szer csinálja csak. Te türelmesen vársz?
Szóval mi is történik?
Bekapcsolod a BT egységedet (ha jól értem, USB cucc). Utána indítod a Moton a felfedezhető funkciót. Indítod a MPT-t. És utána mi történik?
este otthon megnézem a gépemen azokat, amiben még most bizonytalan vagyok.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Vas_Sas
csendes tag
Helló!
Azt írja meg nekem valaki, hogy hogyan tudok képeket, csengőhangokat és egyebeket feltölteni a telefonra. KöszSas
-
snt
senior tag
Új P2kCommander (v. 1.1) by s5vi
s5vi mester kiadta a frissített p2kcommander, feltettem az FTP-re és az oldalamról is leszedhető Bővebben: link (66,9 kbyte)
Töltsétek ! -
Vas_Sas
csendes tag
Helló!
Az adatkábelhez adtak egy CD-t. Felraktam róla az usb drivert és a mobil phone toolst. (kell amúgy még felrakni valamit?)
Mikor elindítom egy tök más telefon jön be, mint a v550es ( vagy nem is kell hosonlítania? )
SegítsetekSas
-
racing01
tag
HI! motorola v525-höz milyen progi kell, hogy össze tudjam kapcsolni a géppel????usb kábelem van
-
feise
aktív tag
válasz racing01 #694 üzenetére
Könyörgöm!!! a fórumnak van egy olyan előnyös tulajdonsága mindenféle chat és telefonbeszélgetésekkel szemben, h vissza lehet olvasni! SŐT az okos php fejlesztők csináltak hozzá keresőt is! Azért, h használd, és ne kelljen 80000× leírni ugyanazt. Különben sem árt végigolvasni, mert sok hasznos infót találhatsz benne, amivel elkerülheted a továbbiakban a felelsleges kérdéseket...
[Szerkesztve]Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
snt
senior tag
Így van! Olvassatok vissza az MPT millószor ki lett tárgyalva, én is leírtam már vagy 10000x... Ott a kereső jobbra, használjátok
-
feise
aktív tag
HWSW fórumon olvastam.... ha az energiatakarékos mód be van kapcsolva, akkor világosban nem világít a bill.. próbáljátok ki egy sötét szoba + lámpa kell a teszthez...
Elvileg van benne egy fényérzékelő a gombok alatt a kis átlátszó tappancsokban. Kipróbáltam.. tényleg ott van.. nagyon jó dolog.. nem tom eddig más miért nem csinált ilyet (vagy csak én nem tom? )Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
feise
aktív tag
sajnos így elsőre nem találom..d e keress rá HWSW fórumban.. egy V525-ös fórumot találtam csak eddig..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Overwatch 2
- Villanyszerelés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.