Hirdetés
Aktív témák
-
Shyciii
veterán
csendeske, wPityuka!
Fehérnyúlban is van magyar nyelv, mint a CM7-ben. Thx somi52-nek
-
Burbi
csendes tag
sziasztok
bocsi hogy ideírok de nagyon kétségbe vagyok esve
segítségeteket szeretném kérni tegnap este
letöltöttem egy alkalmazást a market-ből a defymre és installálás közben
lefagyott a telefon olyan szinten hogy eltünt az összes alkalmazásom
nincs kezelő felületem csak a kezdő képernyő nem tudok belépni a menűbe
nincs hol
mit tegyek nagyon várom a válaszotokat köszi
burbi -
Jaffa75
őstag
-
Cyrin
addikt
úgy látom nem csak nekem indult rom flash-el a reggel. ez egy ilyen nap.
maniac-ról visszatértem quarx-ra.
sajtos kollégának üzenem, rosszul tudtam, mert ezen se akadozik a reboot képernyő, legalábbis a nőnapi kiadásban biztosan nem... -
Vukmir
aktív tag
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
törölt tag
Jópár sbf Defyhez. Akit érdekel:[link]
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
Megjelent egy újabb "360 Launcher". Immáron a 2.0. Le is fordítottam rögtön. Nem mondom, hogy teljesen tökéletes lett a fordítás, mert pár helyen nem biztos, hogy eltaláltam az angol szöveg magyar megfelelőjét.
Pár dolgot javítottak/frissítettek az előző 1.6-os verzióhoz képest. Sajnos a beépített óra/időjárás widget még mindig csak a Hong-Kongi dzsunkákat ismeri, tehát kínai városokon kívül más városokat nem lehet beállítani benne. Ajánlott ezt a widgetet a launcher felrakása után rögtön likvidálni és kicserélni valami másra.
Az tetszik egyébként a 360 Launcher-ben, hogy van benne egy olyan feature, amivel a már használatban lévő más launcher homeképernyő elrendezését kompletten képes átmásolni, így nem kell újra elrendezni az ikonokat az asztalon. MIUI Launcherrel és Launcher Pro-val biztosan működik. A widgeteket viszont nem másolja át. Azokat újra ki kell rakni.
Itt a link: http://www.mediafire.com/?lgw0mxbbl1v940m
-
oldgeorge
tag
Tudnátok segíteni olyan rommal ami stabil,.magyarul is tud, nem eszi az akksit, és lehet nagyobbra állitani a betűméretet?
Kamugépek,notórius hazudozók ne az én időmet lopják :-(( -------------------- A sínekre kötözött ember mosolya nem mindig öszinte!!!!!!
-
Vukmir
aktív tag
válasz oldgeorge #31776 üzenetére
Mokee Os szerinten. Nagyon jól kezeli az aksit nálam.
Tegnapelőtt töltöttem fel fullra majd kalibráltam az aksit (10 órakor húztam le töltőről). Reggel 7 ig ment magában Wifi-vel mindennel. Napközben ment 2 órát a wifi, 2 órát Angry Birds-öztem majd olyan 1,5 órát menj a Viber is (ebből 1,3 óra folyamatos kijelző világítással).
Ez után néha 1-1 email olvasással + válasszal ment egész nap és most jelen pillanatban 14%-on van az aksi"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
Lacopapi
addikt
Na mert piszokul ráérek és a múltkor belepiszkáltam a build.prop.-ba ,aktiválandó a panoráma funkciót,lementem a kertbe és csináltam egy képet...SEA,alapbeállítások,panoráma,automata. A váltások helyét elég nehéz fellelni,szerintem vállalható a dolog. Ja, 4 expozíció.
-
mumtaz
senior tag
válasz Lacopapi #31778 üzenetére
Melyik kamera alkalmazással lehet ilyen szép panorámaképet készíteni?
Volt pár, amivel próbálkoztam, de pl. a defy-on a Photaf jó lenne ha nem akarna mindig "segíteni" a helyes összeillesztésnél. Ugyanez volt a baj anno symbianon is, hogy csak olyan "istenített" alkalmazás volt, amivel csak automatikusan lehetett illeszteni a képeket, ami soha nem sikerült. Még a legjobb volt egy régebbi SonyEricsson beépített panorámakép készítője volt a legjobb, ami nem akart mindenáron "segíteni". Csak annyit csinált, hogy bent hagyta az előzőleg készített kép egyik áttetsző szélét a képernyőn, amihez tökéletesen lehetett igazítani a következő expozíciót és ennyi -
bruti01
őstag
Cpu mágusok: most probáltam ki ezt:
smt_ramp_up_step: [400000] 1200-as felső értékkel! idáig nagyon jól muzsikál!<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Lacopapi
addikt
válasz mumtaz #31779 üzenetére
Ez a gyári,beépített.Négy irányban lehet sorozatfelvételt csinálni (illetve ő csinálja),fel-le,jobbra-balra...ez balról jobbra készült,egyszerű magasságtartó fordulással,kézben tartva a Defy-t. Arra kell csak figyelni,mikor ér oda a következő kockához,mert azonnal exponál is,tehát viszonylag lassan kell fordulni. Magam is úgy gondolom,hogy jól használható.Összesen hat képet lehet készíteni,ez nagyjából 180 fok.
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
A Battery Calibration nálam 10%-os léptékekben mutatja az akku szintjét.
Az 1%-os kijelzés MotoCharge segítségével tökéletesen működik.
A mV értéke hajszálra megegyezik mindkettővel.
A kalibráló progit hogyan tudnám "rávenni" az 1%-ra? A kalibrálás pontosságát szerintetek befolyásolja a 10%-os léptékű kijelzés? -
kymco
veterán
Feltettem a miui.hu 2.3.9-es legfrissebb romját. Eddig jól megy
www.refujvaros.hu
-
Lacopapi
addikt
válasz #35202114 #31791 üzenetére
Akkor kénytelen leszel elhinni,hogy a statusbaros a pontos,merthogy nálam az egyezik a batt.cal.-al...egyébként mivel az beépülő patch,ez így logikus is.Nálam külön weather van,önmagában, nem összeépített (Palmary).Bár,ha lemeríted akkor is kiderülhet,hiszen a widgeten már mínusz 28 lesz,mire ténylegesen elfogy a szufla....
kymco...legyen így egy hét múlva is
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Vajon hol tart a SEA "magyarosítása"? Egy ideje semmi hír róla.
-
törölt tag
Esetleg valaki tudná linkelni azt a programoot amivel az sbfbe lehet nyulni,
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?