Hirdetés
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz chrisx1 #16100 üzenetére
Pedig aztán jól van ez kitalálva.. Ha csak telefonon akarod akkor a motorolába mented, ha google contacts-ba, akkor a google acc... Telefonkönyvben a beállításoknál tudod megadni, hogy mely fiókokat listázza ki.
Valszeg nálad nem volt bejelölve a google címtár, így hiába mentetted oda, nem jelenítette meg. -
georef
tag
Sziasztok!
GalnetMiui van fent. Stabil, jó akku idő.
Domerator kolléga beállításai szerint használom 23/360,38/720,58/1100 thres36 és samplig 30000. A CPU Spy v.031b -vel a legtöbbet deep sleepben és 360MHz-en volt. Ja SEA az alap.
Egyenlőre marad fent, habár a CM7 már megint "csábit". -
chrisx1
tag
Bocs lejárt az időkorlát........
Szóval most próbaképpen exportáltam a kérdéses számot a sim-re, erre látom ám, hogy ott a listában az elsőnek beírt szám is, amit amúgy nem látok a névlistában!
Most ez mi? Nem mondtam a telefonnak, hogy szikronizáljon a gmail fiókommal, meg miért nem látszik a névlistában??? -
Nxn908xxx
őstag
szerk: megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
chrisx1
tag
Na köszi a válaszokat fiúk, így mostmár tiszta a kép, be is állítottam közben!
-
ruzsass
tag
válasz domerator #16093 üzenetére
A 3G-s hálózatok egyik jellemzője, hogy ha sok a felhasználó és nagy az adatforgalom, akkor úgymond lélegző cella lesz és egyre jobban összemegy az adott cella mérete. Gondolom ahol laksz ez az eset az esti csúcsforgalmazási időszakra esik, ezt persze látnia kellene a szolgáltatónak is csak gondolom nem éri el azt a küszöböt ami már szerződés szerinti forgalomkiesésnek számít. Persze ha többen szólnak nekik esetleg kivizsgálják ezt és módosítanak az antennák beállításain (sokszor akár a központból is tudnak az antennák dőlésszögén változtatni, így a lefedettségen is).
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Állítólag teljesen mindegy már milyen froyo az alap, mert a kernelt is fölülírják a főzött romok. Az XDA-n írták.
Heimdallr75 : van egy ilyen alkalmazás a marketen, anno megvettem az általad postolt font miatt. Persze nincs benne
Juteszembe, alapbeállításon neked is fényesek a gombok uccsó nightly alatt?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Sejthető volt, hogy a BAYEResek teljes egészében Defy+-ok. Kivéve persze az akksit. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy az az 1700-as akksi többet bír-e? A fogyasztás is más az egyes romoknál. Az én telefonomon pl. a SEA stabil de sokat fogyaszt, másik pedig azt írják, hogy nagyon jó a fogyasztása.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
csabi94
őstag
válasz Heimdallr75 #16094 üzenetére
kicsit részletesebben leírnád?
MÁS: mitől lehet, hogy csatlakoztatom géphez, és kb 3 perc után mindig lecsatlakozik magától? driver fennt van
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
CM7 nightly oldalt megint törölték...
kano: 2 emberkének kiégett a gomb ledje, mindketten kínai defy+ romot használtak. Nem biztos, hogy van összefüggés, mindenesetre elgondolkodtató..
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
A kínai rom lehet, hogy nagyobb feszültséget adott a ledeknek. Te olvastál ilyet, hogy gomb led kiégett, mert én csak vaku ledről olvastam.
ottobacsi
Ne várj vele, fölösleges. Egy 2.2.2 és mehet fel a német Defy+.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
chrisx1
tag
Hamár szó volt a Defy+ romról......
Nekem bayer cucc van a gépben, és most egy ideje waler79-féle rom van rajta.
Amennyit idáig tapasztaltam, az elég meggyőző. Az utóbbi 5 napban egyfolytában dolgoztam, így sokat nem használtam a telefont, vagyis csak telefonként... Éjszaka 4-5 órára repűlőre kapcsoltam a gépet, meg napközben az adatforgalmazást kikapcsoltam, csak pár percre volt bekapcsolva, kis netezés, néha zene, semmi játék, telefonálás. Így a rekordja 38 óra madzag nélkül. Annyit változtattam, hogy Launcher Prot lecseréltem, meg az Lgcamerát......Ja az alsó gombok meg kiégetik a szemem!
Most éppen 30 óránál tart... phone idle 50%, mobile standby 30%, voice calls 10%, display 10%.......töltés 62 %.
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Felraktam ezt az ujj cm7 romot a 11 es végüt. és azóta néha gondol eggyet a teló és leszívja az aksit nullára. Miért???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
csabi94
őstag
válasz csabi94 #16114 üzenetére
kikapcsoltam az USB debugging-ot, úgy még 3 percig se bírta, fél perc után feladta. nagyon felb@szta az agyamat, mert épp zenéket másolok a gépre, és annyi ideig nem működik, hogy egy mappa átmenjen
kivettem a memkarit, és kártyaolvasóval adom most elő
ha valaki megosztaná majd velem a megoldást.... -
domerator
veterán
válasz Lacopapi #16118 üzenetére
No... back to life...
Visszacseréltem a kártyákat ... (rosseb a mobilnetbe)... alulfelül wipe közben újraflasheltem a miui-us 1.11.4-et és Lacopapi féle smartass értékeket toltam fel. A Clk és Vsel értékek maradtak a sajátjaim.
Mivel ma usb tethereztem, így a teló majdnem teljesen fel van töltve, úgyhogy ma az éjszakai fogyasztást is megnézem.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Re4p3r
csendes tag
Üdv!
Rootolás, proci húzás - SetVsel-lel 1000 Mhz-re - után nem működik a BSPlayer lite, eddig hibátlanul működött és nem is szeretném lecserélni.
Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond? Valami megoldás esetleg? Köszönöm! -
Lacopapi
addikt
válasz domerator #16123 üzenetére
No erre roppant kíváncsi vagyok,mert én még használom az automata repülőt 23.00-05.00 között.Ne keressen senki Te meg,ha jól tudom hagyod a szinkront meg egyebeket...
Re4p3r..telepítsd újra.
csabi94...nem lehet,hogy a géped dobja le? Auto Airplane Mode ...Marketről
[ Szerkesztve ]
-
ottobacsi
tag
Gondolom már százan megkérdezték, de mivel én is kezdő motoros vagyok a témában, én is megteszem:
Nagy macerával jár visszatenni a gyári 2.2.2-t ha esetleg gariztatni kellene a ketyerét?Más!
Tudna esetleg valaki ajánlani valami battery appot ami pontosan és viszonylag sűrűn frissítve mutatja fogyasztást?
A battery monitor widget pro nálam meggajdult egy picurit mióta elkezdtem játszani a procival...[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
Segítsen már valaki mert annyira leszívja az akksit, hogy nem kapcsol be a teló???
-
domerator
veterán
-
Bazijoe73
senior tag
Ez azóta van,hogy felraktam az ujj cm 7es rom ot.
-
domerator
veterán
válasz Bazijoe73 #16131 üzenetére
Mester... fogalmunk nincs az okáról...
Amíg lehet tedd töltőre és ha elég lesz a szufla, tegyél fel valami másik romot, ha ennyire vészes a helyzet... ennyi jutott eszembe speciel, de szerintem logikus is.
-
kano
nagyúr
válasz Lacopapi #16118 üzenetére
Nem azt modom, hogy sokat, de a Defy+-hoz képest dupláját. Készenlétben (nem repülőben) 0,5% / óra kontra 1% / óra.
ottobacsi
Semmi nehézség nincs benne. RSDLite-al pillanatok alatt fel lehet tenni a 2.2.2-t.
Olvasd el a kolléga leírásár és, ha kérdésed van segítünk.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tex
senior tag
Egy jó hír! Katt.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
csabi94
őstag
Eddig semmi bajom nem volt, most meg sorra jönnek a gondok
Wifi porbléma, de annyira, hogy hiába töröltem azt a fájlt amit még 3 hónapja mondtatok, nem hogy nem javult meg, hanem kiírja a wifi bekapcsolásánál, hogy hiba. -
domerator
veterán
válasz Bazijoe73 #16137 üzenetére
A falánk szörnyeteggé vált CM7 nemcsak az akku energiáját, de Bazijoe-t is magába szippantotta... látom, ahogy széttárt karokkal, tág pupillákkal pörög egyre kisebb körben a Defy középpontja felé, aztán eltűnik... mert ide nem jelzett vissza, hogy mi lett vele...
-
natë
nagyúr
Lehetséges, hogy igaz amit a Galnetesek írnak és tényleg ötvözik a két rom legjobb tulajdonságait? Nem csak a drivereket cserélgetik, mint 1-2 főzött romnál..
-
natë
nagyúr
válasz domerator #16146 üzenetére
Innen, amit korábban idéztem :
We actually use a blend of CM, stock and MIUI to build our roms. We've been working for quite some time to remove the CM dependancy of the MIUI roms. It's not because CM isn't good enough, it's purely because CM has it's own bug set, so by removing CM, we remove those bugs (that's the theory at least).
Nem sajnos...keresgélek mi okozhatja a GPS hibát nálam. Találtam pár riportot miui hotbootról, de semmire nincs válasz. Kevés embert érint, lehet, hogy tényleg valami hardware variáns az ok?
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Egy cm7es rendszerre lehet simán "visszaállítani" egy miuis romot, vagy előtte fel kell rakni újra a miuit és utána a restore?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest