Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz dellfanboy #12650 üzenetére
Fabioval mi lett? nem láttam... ez a P7 nagyon gyenge ha VB-t akar nyerni Márki ellen.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dellfanboy
őstag
válasz Motion_Blur #12651 üzenetére
sztem csak siman ennyit birt... viszont tegnap nem irtam le, de zarco is hatalmasat karcolt azon a hosszu koro. a poros reszen ilyet fordulni. szeep volt.
viszont ami igy nagy csalodas
vinales-14?? mi a szosz-t benazik?
dovi 3/6/11- egyre jobban csuszik hatra. szerencsere osztrak palya jon, remelem virit vmit
legjobb hondas nakagami a 8. helyen? irtora kell mm a hondanak. baszki nyolcadik!mind a 2 szatelitt duc/yam csapat verte a gyari csapatot. remelem nem az lesz ebbol az a hosszotavu koncepcio, hogy a gyarak lelepnek, es kiszervezik a versenyzest szatelit csapatoknak,,
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Motion_Blur
félisten
válasz dellfanboy #12652 üzenetére
Hatalmas körbeverések lesznek idén, ezért Markeznek még belefér akár 2 kihagyott futam is. Teljesen megborult a mezőny. Nakagami 8. helye azt jelenti hogy Márki behúzta volna a futamont
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Dragbajnok
tag
Nagy verseny volt! Zarco büntiét érti valaki?
-
zgospel
őstag
válasz dellfanboy #12652 üzenetére
Zarco nagyon komolyat fordult
A büntit nem tudom megítélni. Valamelyik kameraállásból úgy tűnik jogos a bünti, valamelyikből meg úgy hogy Espargaro hibázott. Viszont számomra az árulkodó volt, hogy Zarco a futam végi nyilatkozatában elég higgadtan és összeszedetten elmondta mik történtek a futam alatt, és a büntetést szóba sem hozta.
Vinales azt mondta, hogy még annak is örülhet hogy egyáltalán 14. helyen célba ért. Semmilyen tapadása nem volt, rengeteget pörgött a hátsó kerék.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
-
Motion_Blur
félisten
Márkez minden bizonnyal Misanoban tér vissza, szóval a mezőny kap még egy futam előnyt.
Abban biztos vagyok hogy top formában, a kérdés a Repsol Honda, akik a Márkez nélküli 5 futamon kb. semmilyen értékelhető adatot nem kapnak. Lehet akkora hátrányba kerül a motor, amit még MM93 sem tud majd egalizálni? Egyetlen esélyük ha hatalmas keresztbeverés indul el a KTM-Yamakák, Ducatik között. Brno alapján erre szép esély van.
-
Raptor™
tag
Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt elengednie Dovit a Ducatinak. Évek óta hozza a második helyet, ő volt a legközelebb Marquezhez.
A nagyobb nevek mind elkötelezték már magukat valamelyik csapathoz. Szerintetek kit fognak leigazolni?
-
zgospel
őstag
A Moto2-es horror baleset [link]
-
Motion_Blur
félisten
Ebbű sima Markez VB lesz
ez egy hulladék mezőny
Rossira vigyáznak fent
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
válasz Motion_Blur #12662 üzenetére
csunya volt ez a zarco morbi bukas
a korbeveresk miatt 1 dolognak szurkolok, hogyha mm visszajon nehogy szetalozzon mindenkit
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
zgospel
őstag
válasz dellfanboy #12663 üzenetére
Hasztakurvaélet. Vinales és Rossi újjászülettek most az tuti.
(#12662) Motion_Blur hulladék? Ne legyél már ekkora megmondótróger
-
zgospel
őstag
válasz Motion_Blur #12665 üzenetére
Ez mondjuk akkor a Hondára is igaz, sőt, a Honda nagyobb hulladék mint a Yamaha. Viszont Marquez messze kimagaslik a mezőnyből, és sajnos (nekem mint relatíve semleges nézőnek) egyre inkább távolodik a többiektől. A többi Hondás nem igazán tud felmutatni semmit idén.
Ez a szezon eddig totál káosz, de én nagyon élvezem
De hát ez a bukás, te jó ég... nem térek napirendre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
emre
veterán
video, kb a zösszes kamerából ami vette
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Motion_Blur
félisten
F1-ben is voltak már itt nagy zakók, ez a kanyar, ilyen bejárati ívvel és emelkedéssel sajnos egy időzített bomba. Egybként okos volt odatenni azt a fehér mobil védőfalat, csak lehetne erősebb és magasabb, mert a motor simán átszáguldot rajta, és igazából az mentette meg Rossiékat hogy a kanyar belső kerékvetőjén gellert kapott a motor.
-
kukucskad
tag
Sziasztok, ha esetleg valakit érdekelne:
Eladó két db hely jegy a Motogp Misanoi nagydíjára (09.13) ami a Mygpticket visszajelzése alapján nézőkkel kerül megrendezésre. Eladó még két db repülőjegy is hozzá 2020.09.11.-i indulással Riminibe és 2020.09.14.-i érkezéssel vissza Budapestre. Ár egyeztetése üzenetben vagy telefonon. 06309062389
Üdv Dávid -
eszgé100
őstag
Zarco a boxutcabol rajtol a hetvegen.
[link]Most elemeztek BT Sporton a mult heti balesetet kockarol-kockara, Rossi es Vinales kozott gyakorlatilag egy motornyi hely volt +-par centimeter elotte es utana. Elkepeszto, hogy Morbidelli motorja megtalalta azt a rest.
Ami magat az utkozest illeti, igy az elemzest latva szerintem kicsit szigoruak voltak. Zarco gyorsabb volt, es egy masik ivet celzott meg a kanyar kijaratanal, az aszfalton levo korabban odahuzott guminyomokbol latszott, hogy maskor is hasznaltak mar, Morbidelli pedig ki sem billent mikor Zarco megelozte, szoval tiszta elozes volt. Csak sajat velemeny, de Morbidelli szerintem nem akarta elengedni, es igy belerongyolt a masik ivet valaszto, tizedmasodperccel korabban motorfekezo-fekezo Zarcoba, es igy okoztak versenybalesetet. Elitelni Zarcot irresponsible riding-ert, szerintem nem fair, mas motorosok ugyanugy beprobaltak volna azt az elozest, meg ugye huzosabb helyzeteket is produkaltak mar korabban egy-egy elozes erdekeben, csak azokbol nem lett baleset."-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Motion_Blur
félisten
Tudtok olyan bukit ahol lehet fogadni Márki VB címére?
Bazze, Nakagami a pole-ért ment..
-
zilazil
őstag
válasz Motion_Blur #12674 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz zilazil #12676 üzenetére
Ja, hát nem biztos hogy műtét után 2 nappal fekvőtámaszni kellett volna, stb valszeg annak a titánium lapnak az elmozdulása nagyobb bajt okozott mint maga az esés, vagy valami ilyesmi lehet.
ha ez valóban így lesz, akkor idén új banokunk lesz, nagy kérdés hogy kicsoda 6-8 pilóta simán benne van a pakliban a jelenlegi helyzetet nézve.. legyen egy KTM vagy Suzuki pilóta VB én azt kívánom
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
válasz Motion_Blur #12677 üzenetére
nem kedvencem a dovi srac, de benne van a pakliban hogy kiegyenlitett teljesitmenyevel behuzza. foleg ugy, hogy bejelentettek a szakitast a csapattal.
jo versenyeket akarok nezni, szoval gyozzon a jobbikeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
zilazil
őstag
Ilyet se láttam még, hogy le kellett ugrani a motorról..
-
eszgé100
őstag
Mi folyik a Monster Yamahanal? Pofam leszakad.
Azert 230km/h-nal leugrani egy motorrol megkovetel egyfajta golyomeretet, az biztos"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
zilazil
őstag
Micsoda befutó, atyaég!
-
-Mike-
addikt
Itt még olyan körbeverések lesznek a következő futamokon, hogy az utolsó futamon kb 4-5en lehetnek majd bajnokok. Izgalmas lesz.
-
eszgé100
őstag
válasz zilazil #12681 üzenetére
Oszinten nem banom, hogy Marquez pihen egy kicsit, jobbulast es mielobbi felepulest kivanok neki, de azt el kell ismerni, hogy nelkule 100x izgalmasabb egy-egy verseny. Fenomenalis eddig a 2020-as ideny
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
quby
őstag
Sajna nem láttam, de az eredményt tudom. Kiváncsi vagyok mi történt Vinalez-el....és tény hogy sokkal jobb hogy nincs itt Maq...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
zgospel
őstag
Vinalez ugrásánál ismét megállt bennem az ütő egy pillanatra, mert először csak a falba csapódott motort mutatták lángokban, embert meg sehol. Azért az nem semmi, hogy karcolás nélkül megúszta. A múlt heti horror baleseteket is zúzódásokkal megúszták.
Ismét kanyarban sem voltak a Yamahák, Jerez után elhitték hogy ütőképes a motor vagy mi?
-
zgospel
őstag
Egyébként arról hallott/olvasott valaki, hogy P Espargaro miért nem kapott büntetést? Az utolsó kanyarban főleg a helikopter kamerából lehetett látni, hogy magától szaladt ki a bukótérbe, nem pedig Miller tette arrébb. Előző hétvégén ezért repkedtek a büntik, és a Moto2-ben győzelmet is elvettek miatta.
-
veterán
válasz eszgé100 #12683 üzenetére
Ok, izgalmasabb hogy nincs itt marqez, de szerintem tudat alatt mindenkinek ott van a fejében, hogy teljesen más lenne minden ha a mezőnyben lenne. Szerintem ez kicsit keserédessé teszi a dolgot. Ráadásul tenné mindezt egy olyan motorral, amivel a mostani két versenyző sereghajtó csak. Az biztos, hogy tőlük nem sok használható információt kap a csapat, a hondának kb úgy kell marqez mint egy falat kenyér.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Motion_Blur
félisten
válasz sityupityu #12691 üzenetére
Márkez egy ilyen kesze-kusza mezőnyben kb a szezon kétharmadánál bajnok lenne. Ilyen szempontból tényleg jobb h nincs idén.
Nagy kérdés mi lesz a Yamakával, Dovival. Ha egyik se áll össze, benne van a pakliban egy KTM vagy Suzuki cím is. Az mekkora lenne
Aztán lehet a Red Bull Ring volt csak ilyen, kell még 2-3 helyszín h tisztábban lássunk.
-
veterán
válasz Motion_Blur #12692 üzenetére
Amúgy pont ebből, hogy most ilyen izgalmas versenyek vannak látszik az, hogy egyébként mennyire elnyomja az egész mezőnyt marqez.
Nagyon szerettem volna, reménykedtem benne még pár éve, hogy rossi-nak összejön a tizedik valahogy, és mindez marqez ellen. De sajnos marqez nélkül sincs már esélye. Mondjuk az is igaz, hogy kritikán aluli a gyári yamaha. 2015-16-ban még benne volt a pakliban nagyon rossi-nak a tizedik, de marqez évről-évre jobb lett és túltett rajta. Meg mindenkin.Már a Red Bull Ring előtt is jó volt a KTM, de hogy később mi lesz itt azt szerintem nem lehet megmondani. De az biztos, hogy a KTM-nél elindultak a jó irányban. De hát locsolják is rendesen a pénzt bele.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
eszgé100
őstag
válasz Motion_Blur #12692 üzenetére
Dijaznam a KTM es Suzuki cimet is, alaposan felkavarna az allovizet, es azert Dovinak szurkolok mar evek ota, szep lenne, ha odaporkolne egy vb cimet a Ducatinak, mielott lelep. Persze johetne barmelyik szatelit csapat is, na akkor aztan lehetne magyarazkodni
Sityupityu: Gyari Yamaha meg anno Lorenzora fejlesztett, ha akkor egy kicsit meg belefeccolnek Rossiba is, akkor siman meg lehetett volna neki a 10. vb cim. Hala a jo egnek aztan jott Vinales, aki szinten nagyobb hatszelet kapott, cserebe meg eredmenyeket sem hozott
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Motion_Blur
félisten
Vinales ignored Brembo advice on MotoGP brakes for Styrian GP
Nem értem egyáltalán miért van kétféle féknyerge a Brembo-nak?? Miért nincs egyféle, ami kibír egy futamot..
Yamahák állítólag 300 RPM-el kevesebbet forognak, így próbálják elkerülni a meghibásodásokat.
-
vlevi
nagyúr
Nem úgy volt, hogy az Eurosport leadja a Bol'or 24 órás?
Valami tenisz megy..., pedig a musorujsag szerint FIM Endurance-nek kellene mennie.
:(
-
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz sityupityu #12697 üzenetére
Kicsit rosszul írtam, mert a lemans 24 órás motorverseny megy ma. De amikor én néztem, tenisz ment.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Online, hol lehet nézni a mai futamot ?
Tárgytalan lett.[ Szerkesztve ]
-
Tamas1982.1
tag
válasz RaPiDsHaRe #12699 üzenetére
Ez engem is érdekelne ha tud segíteni valaki a mai futammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Napelem
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.