Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz apuci04 #59284 üzenetére

    már annyi küfös hozzászólás volt, hogy követni se bírom, de valaki mintha mondta volna, hogy neki azt az információt mondták, hogy lefele mehet a net kerettel úgy, hogy a flottája marad, csak felfele nem. Ha elég a 24gb, kérdezz rá, hátha jól emlékszem :) és jól mondta az illető is és engedik a net lefele váltást 24 vagy 13gb-re, amit szeretnéd és hogy maradjon a flotta egyelőre. Persze lutri nyilván, mert senki meg nem mondja, meddig megy a flotta és ha most van egy időablakod váltani, hát nem könnyű dilemma.

    Vodára én nem váltanék, onnan jöttem, csak akkor ha szigorúan leellenőrzöd a net minőségét előtte, azokon a helyeken és napszakokban, amikor használni akarod. akár egy kölcsön telefonnal vagy meghívod egy sörre egy vodás haverodat és megnézitek előtte. nagyon kockázatos vodára váltani, gyakran cserben hagyott a net és függött a napszaktól is. Az eladás előtt semmit nem fejlesztették, azóta szintén, most ígérik a fejlesztéseket, de hogy mikorra ér el oda, ahol te használnád....

    Azért is jegyeztem meg ezt, mert egyébként sok értelmét én nem láttam a szolgáltató részéről a lefele váltásnak, de hátha ezt engedik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák