Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- EAFC 25
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa Competizione
-
GAMEPOD.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz user137 #6671 üzenetére
Toldy eszembe juttatta (#6709) hogy van már egy ház amihez hasonló amit tervezek.
A hasonlóság: szintén 320 magas lesz az enyém is, és a koncepció a kicsinyített gémer gép. A különbségek: az enyém keskenyebb lesz (256 vs 160 mm, kb mintha a két szélső részt levennéd szemből nézve), a mélysége is kisebb lesz (400 vs 320 mm), nekem csak 1 5,25-ös hely lesz, az alaplap nekem függőlegesen lesz, az alaplap előtti részen fölül lesznek keresztben a 2,5-es helyek, alul nekem csak SFX táp hely lesz, az se középen hanem az alaplappal átellenes oldalra eltolva, a táp előtt lesznek hosszában a 3,5-es helyek, elöl 1 helyett két venti hely lesz, 140 helyett csak 120-asok, felül 140 helyett szintén 120-as, hátul 1*120 helyett 2*80. Nagyjából ennyi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest