Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz AxBattler #55683 üzenetére

    Welcome to the club! :D Én is csak tavaly nyáron léptem 6. generációban az i7-es szintre.

    Tapasztalat híján felolvasom Neked, amit olvasok a cpu-world.com összehasonlításán (gondolom, ezen már Te is túl vagy): a 7700-zal kihajthatod a már meglévő 2400 MHz-es RAM-jaidat. Van továbbá 200 MHz órajel előnye turbón és ennek megfelelő memória sávszélesség többlete is. Még ha TDP-ben egyeznek is papíron a 6700-zal, ez okozhat minimális többlet hőt. Viszont grafikai fronton is minimálisan többet tud a 7700. Alapjárati fogyasztása nem hinném, hogy sokban eltérne a két procinak. Akut ápgréditiszes állapotban az esetleges rezsi növekmény lenne az utolsó, ami miatt aggódnék. ;)

    Szerk.: Most nézem, hogy van VGA-d, akkor az iGP tudása nem is annyira szempont. Mondanám, hogy lőj arra, amelyik hamarabb szembe jön Veled visszautasíthatatlan áron, de a RAM-odat a 6-os nem fogja tudni koppanásig kihajtani. Nem tudom, ez most kritikus szempont-e Nálad.

    Szerk2.: De ha már ápgréditisz, lőj 7700K-ra, akkor tényleg kimaxoltad a lapod tudását. :K Sőt, ez esetben upgrade-elheted a hűtő bordádat is! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák