Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    Urak,

    at szeretnek koltoztetni egy gepet, ami eddig egy sg-05-ben lakott, de van benne trukk. az alaplap (asrock ab350itx), memoria, proci (ryzen 1700), procihuto (noctua l9a) es meghajto (2.5"), vga (vega56 nano) adott. most jon a nehezites: egy evga hadron 500W gold tapom van feleslegben, ami a flex-hez hasonlo forma, de annal nagyobb (kb 220x105x40mm) es ezt szeretnem felhasznalni az egeszhez.

    tipikusan a flex tapos hazak kiesnek, mert a 150x81.5x40.5mm-nel sokkal tobb hely nem szokott lenni bennuk, leginkabb a hossz problemas, mert a tapom raadasul nem modularis es a legvegen nonek ki belole a mazzagok. ha lenne eleg hosszu flex tapos haz az lehet jo lenne, mert amiket nezegettem, azok tobbsegeben meg epp lehet +2cm a 81.5mm-en felul. bar olcso talan ebbol sincs.

    szoval olyan haz kene, amibe egyaltalan belefer kicsi moddolassal. peldaul az nr200 szerintem jo lehet, fuggolegesen beleallitva az sfx helyere, mert a nano miatt gyakorlatilag vegigloghat a haz teljes magassagaban. csak kisebb, de leginkabb olcsobb hazat szeretnek.
    masik alternativam eddig a core v1, de az nem igazan tetszik, viszont olcso es belefer(het) a tap, akar kicsit ki is logathatom belole. raadasul a v1 tul nagy is az izlesemnek.

    szendvicshazakba is beferhetne legalulra a tap, de akkor a szellozes egy reszet elveszitenem (bar a proci epp nem eszik sokat, a vga meg kapna oldalrol levegot) es kene venni pcie risert is, szoval ez is csak akkor erdekes, ha olcson megoldhato.

    minden otlet erdekel.

    koszi.

Új hozzászólás Aktív témák