Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Sziasztok!

    Kérnék egy kis segítséget. Itthon a melózós gépemben egy Asrock H 110m-ITX lap, és egy régi Samsung 830-as SSD van, keresgéltem kulcsszavakra, és látom többeknek is van/ volt ilyen lapjuk.
    Többször volt már terven SSD csere, de mindig ott volt az érv, hogy az újabbak se jobbak. Most viszont meg fog a dolog történni, egy kis netbook kerül a házhoz, sokadik, hurcolászós, kocsiban tartós, heti 5 percet használós masina lesz, de már nem vergődnék notivinyókkal. így a samsung átkerülne abba, ide jöhetne valami komolyabb- gyorsabb.

    Szóval a lényeg, hogy az én kis Asrock H 110M-ITX lapocskám tud-e adapterrel, vagy más módon az újabb, gyors msata m.2, nvme meghajtókkal együttműködni? Ha tud, a jelenleg üres pci express slot az egyetlen, ahova ez kerülhet, tudja használni, bootolni azon keresztül valami közbülső adapterrel?

    A jelenlegi SSD már elment 20 ezer órát, hibátlan, de a notiba valamit vennem kell, 5-6 ezertől már vannak zsírúj, 36 hó garis SSD-k, ha úgy van, bedobom a samsungot, és ide veszek gyorsabbat. Persze csak akkor megy ez, ha van technikailag gyorsabb megoldás ebből az újfajta csatolásúból, az érdekel, ha nincs, akkor mi a bevált a sata 3-asok közül 120-240GB között..

    Köszi!

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák