Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Ice&Lime #44867 üzenetére

    Nézd, nekem a fent említett Micro-ATX gépem a munkagépem volt, szóval volt veszteni valóm bőven. :) Amikor átköltöztem a mostani Mini-ITX-re, de még nem érkezett meg a PicoPSU-m, a korábbi munkagépemből tévedésből kiberhelt (egyébként szintén 450 W-os) Chieftec PSU-t bogoztam rá a még ház nélkül, csak az asztalon összehányt konfigurációra.

    Ez a Chieftec táp egyébként azért lett tévedésből kiberhelve, mert a régi munkagépem egyszer csak RAM hiba miatt megmakkant. Amíg viszont ki nem derült, hogy a RAM modulokkal van baj, a tápra gyanakodtam (halt meg már alattam Chieftec táp, és annak ellenére, hogy én a gyártót korábban nagyra tartottam, a fórumon is sokan leszólták, szóval ez se jobb a deákné vásznánál), ezért került bele a fent linkelt Approx (olcsón akartam megúszni a tápcserét). Végül a régi táp került a polcra... illetve ideiglenesen az asztalon heverő ITX konfigra.

    Az Approx gagyinak számít? Mert ha igen, akkor igen, minden további nélkül ráereszteném akármelyik ITX konfigomra. :K

    Viszont ha tervezed, hogy a jövőben szünetmentes tápegységet kötsz a géped elé, de nem akarsz vagyont költeni a tiszta szinuszosra (bővebben olvasgass itt), akkor érdemes olyan PSU-t keresned, ami nem érzékeny az olcsóbb szünetmentesek kvázi szinuszos jelalakjára. Zárójelben jegyzem meg, hogy mivel a fenti Approx passzív PFC-s, ez nagy ívben szarik a legolcsóbb szünetmentesek legrondább jelalakjára is, és egyszerűen csak működik. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák