Új hozzászólás Aktív témák

  • DrDante666

    tag

    válasz #25954560 #41169 üzenetére

    Köszi az infót. Igazság szerint jó ideje érik már nálam a gépcsere, sokáig halogattam a nézelődést, Így nem várnék vele januárig. Másrészt elsősorban jó ár/érték arányú gépházakat igyekeztem venni, most is szívesebben szánnám a pénzt inkább a hardverekre. Annyira nem is vagyok szerelmese a háznak, csak a videóban megtetszett a kialakítása, aztán derült ki számomra az ára és hogy viszonylag egyedi. (Esetleg ha később még elérhető lesz és nem bírok magammal, illetve egy olcsóbb vagy használt mini ITX házzal kezdek, egyszer talán beújítok rá.)
    Mivel a szintén külföldről beszerezhető Logic Supply MC600 mellett nem találtam olyan alternatívát, amibe fér videókártya és becsúsztatható lenne egy hátizsákba, így erről végül lemondtam.

    A laposak közül a Fractal Design Node 202 tűnt végül egy belföldi alternatívának, de mivel az nem hosszúkás, hanem négyzet alapú, egy alkalmas bőrönd is kellene hozzá.

    Most az utazótáskában költöztethető méretűek között keresgélek, amik szemből max. kb. 25x25 cm méretűek és max. kb. 40 cm hosszúak, ebből van több is (pl. Sharkoon QB One, Silverstone SG13, Sharkoon Shark Zone C10 stb.). Ahogy időm engedi átpörgetem az ennek megfelelő kínálatot, aztán ha kizárásos alapon nem sikerül kellően szűkíteni a listát, lehet jövök még tanácsért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák