Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
válasz Mickey0023 #7139 üzenetére
a Far Cray2 nem is a 9000-s portot használja, hanem a 49124-t.
[link]Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Mickey0023
csendes tag
Nem akarok azon vitatkozni, hogy mi a Far Cry 2 portja, de az tuti az.
Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mi a fenéért nem működik az a port amít nyitok. Ha valaki tud még tanácsokat adni plz help. Előre is köszi -
Mickey0023
csendes tag
Ja azt még elfelejtettem leírni, hogy a tüzfal ki van kapcsolva mindenhol(vista, ruter).
A Far Cry portal meg majd akkor fog foglalkozni, ha előbb működi a utorrent, mert sajnos azzal meg az a bajom, hogy nem tok szervert kreálni, de játszani tok másén. -
dr.bubo
őstag
válasz Mickey0023 #7152 üzenetére
Tényleg rossz portot irtam a far cry2-nek.
Az utorrent beállitásánál, a kapcsolatoknál, a véletlenszerü port utorrent inditásakor-t nem kell kipipálni.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Tonyk
veterán
válasz Mickey0023 #7152 üzenetére
csinálj már ezen a nyamvadt routeren egy 30 másodperces resetet. Ha nem, megy tegyél fel egy tomato-t az legalább normálisan működik...
de beszúrhatnál ide egy képet a utorrent beállításokról (ne teljes képernyőt hanem alt+printscree -el az aktív ablakot + a router mostani portforwarding táblázatát)
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
neduddki
nagyúr
HI!
egy vpn-es wrt54gl-en kereszul speedtest:
udv
neduddki
p.s. mivel nem a halo a szuk ezert eszt tekinthessuk a router vpn sebessegenek
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
sahid
csendes tag
Sziasztok!
Segítene nekem valaki ,hogy miképp tudom lejelszavazni a vezeték nélküli routerem (WRT54GL),azaz,hogy ne tudjon más hozzáférni a netemhez?
Előre is köszönöm!
P.s: Tök kezdő vagyok....[B][/B] -
Dave79
tag
Sziasztok!
WRT54GC-hwez tudtok FW-t? Olyan kellene ahol tudom állítani a hatósugarat ha egyáltalán létezik hozzá nem gyári. -
And
veterán
Én is úgy tudom, hogy nem módosítható. A legesélyesebb DD-WRT adatbázisa mindenesetre nem tartalmazza a típust (a v2-es hardververzió talán 1MB flash-t tartalmaz). Azt pedig nem árt tudatosítani, hogy kifejezetten 'hatósugarat' firmware által nem lehet növelni. Adóteljesítményt esetleg igen, de ez a hatótávot befolyásoló tényezőknek csupán az egyik összetevője, és csak a kliensek vételét javíthatja, a routerét egyáltalán nem.
-
ngabor2
nagyúr
itt szenvedek a wrt54gl v2.1-gyel, rajta dd-wrt v23sp2. a problémám a következő:
- vagyok rajta wlanon 2 géppel, amik közül az egyiknek nagy prioritás kellene, gyakorlatilag akadás nélkül tudjak netezni, skype-olni, és minél nagyobb sávszéllel torrentezni. a másik wlanos gép csak néha beszélget, az nem sok vizet zavar.
- van lanon egy másik gép, ami szintén annyit beszélne, ami a csövön kifér... csakhogy ezt erőteljesen az én (meg a wlan) rovására teszi. próbáltam már qos-t, de semmilyen párosítás nem volt hajlandó értelmesen bejönni. mindig a lanos gép kapja a nagy prioritást, hiába állítom be a saját mac-emet premium kategóriára, éppcsakhogy csorog lefele az infó, miközben a lan led villog, mint az őrült.már az adott lan-port forgalmát is lekorlátoztam, de mivel csak egyben lehet, ezért nem sokra megyek. igazából a felfele menő sávszélességét kellene korlátozni, mivel azt veszi el leginkább, de erre külön opciót nem találtam. ötletek?
a v24-re váltást valamikor hét végre tervezem, ha van értelme.
-
Zolli77
csendes tag
válasz zsolt501 #7166 üzenetére
Igen a Tomato tényleg lehet jó választás lesz ha nem válik be a DD-WRT. Viszont az alapból nem tud sávszélkorlátozást csak script generátorral vagy ha a Victek féle tomato-t teszed fel. ;)
Script generátor: [link] [DDWRT-hez is jó]
Tomato Victek Mod: [link][ Szerkesztve ]
Üdv.
-
neduddki
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz FABRICIUSZ #7169 üzenetére
ahogy látom, ez nem feltétlenül teljesen legális változat, hanem a fizetős (ha működik, 20 $-t megér, nem egy ökör ára, még most se).
amúgy valahol valamikor olvastam, hogy mindenképp vezetéken keresztül kell frissíteni, wlanon keresztül nagy az esélye a rontásnak. ez igaz, vagy valami egész más cuccnál olvashattam?
-
Kommy
veterán
Itt pár hozzászólással visszább említett Victek féle Tomato azt simán re lehet rakni egy tomato firmwarre vagy vissza kéne rakni az eredtit, és ha mondjuk mégsem tetszene a victek féla kkor arról vissaz tomatóra csak simán vagí kell valamit trükközni wrt54Gl v1.1-em van
-
ngabor2
nagyúr
válasz FABRICIUSZ #7173 üzenetére
próba, aztán ha bejön, akkor a saját megnyugtatásomra is megvásárolom. ami nem megy, arra nem adok ki zsét, pláne, ha van ingyenes alternatíva.
-
Kommy
veterán
Na most vagyok bajban olvasgatom az oldal és van ez a rész
What versión should I use? / ¿Que versión debo instalar?
*- 1.23.8025 For Router with wireless (wl0_corerev) < 9 / Para routers con revisión del hardware wireless < 9
*- 1.23.8513 ND For Router with wireless (wl0_corerev) => 9 / Para routers con revisión del hardware wireless = > 9
*- 1.23.8620 ND + USB from TB version + RAF features (IP/MAC Limiter). For ASUSTEK Router and USB available socket. / Para routers ASUS con USB
How to find the wireless hardware revision? / ¿Cómo conocer la revisión del hardware wireless?
Enter in terminal mode and Telnet the router / Entrar en modo terminal y telnet al router
root@WRT54GL:# nvram show | grep wl0_corerev
wl0_corerev=9
When digit is =>9 then use ND version. If <9 use normal version / Si el dígito es > 9 usar versión ND, si es menor usar versión normalmegcsináltam, hogy bejelentkeztem és utánna a wl0_corerev=9 et adta eredményül, ezek szerint nekem az ND-s kéne de ha azt letöltöm abban van egyetlen fájl ami a tomato.trx névre hallgat a másikban viszont van WRT54G_WRT54GL.bin fájl és most nem merem felrakni nehogy elrontsam.
[ Szerkesztve ]
-
Mickey0023
csendes tag
Hello Mindenki!!!
Nos pár nappal ezelőtt írtam, hogy kéne egy kis segítség a ruteremhez. Utoljára azt az üzit kaptam 30 sec reset az állítsam be újra a rutert, azt ha így se meg akkor tomato fw-t rakjak. Nos az utóbbi lett a megoldás. Arra kérek valakit, hogy magyarázza el nekem, hogy tomaton fw-nél mit kell beállítanom, hogy működjön a Utorrent portja. Beállítottam a utorrenten, hogy a kapcsolatoknál nincs semmi kipipálva(Upnp, nat stb.). A wifi kártyámnak csináltam egy fix ip címet, és a ruteren letiltottam a dhcp servert. Nos innentől valaki plz help, hogy mit csinálja. Előre is köszike
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Mickey0023 #7179 üzenetére
Itt vannak képekben a beállítások amik nálam vannak és működik
router
utorrent 1
utorrent speed guide
teszt kép[ Szerkesztve ]
-
Mickey0023
csendes tag
Hát nekem nem jött be. Beállítottam a portot, utána csináltam egy újraindítást a ruteren. Annyit elértem a beállításaiddal, hogy a háromszög most egy zöld pipára vált, de ha rámegyek hogy tesztelje le a portot, akkor az írja ki, hogy error. Nézegettem a ruter beállításait, még pluszba az előzőkhöz az upnp-t is letiltottam.
-
Kommy
veterán
válasz Mickey0023 #7181 üzenetére
Hát ha zöld pipa van akkor elvileg jónak kell lennie , vagyis azt jelenti, hogy aktív vagy. Az upnp meg elvileg ah be van kapcsolva a routeren és a z utorrent ben is akkor nem kell port forward mivel autómatán megcsinálja, (viszont ez biztonsági kockázat)
-
Kommy
veterán
válasz Mickey0023 #7183 üzenetére
Akkor leírom lépésről lépésre a routeren a beállítást , mert szeirntem nem mented el rendesen.
1 -- rámész a port forwardig -ra itt értelem szerűen kitöltöd pl pipa - both - üresen hagyod - utorrent port - utorrent port - géped ip címe - valami név neki
2 -- rányomsz az add gombra
3 -- ezután rányomsz a save gombra
4 -- örülsz hogy megy (reset nem kell) -
Kommy
veterán
válasz Mickey0023 #7185 üzenetére
nincs már ötletem, de próbáld meg ezen a link-en beírni a portot (23047) amit megadtál, hogy ez mit ad eredményül
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Mickey0023 #7187 üzenetére
Akkor a router nem engedi a portot vagy maga a szolgáltató tiltja, router nélkül is fenn álla aprobléma vagy csak routerrel?
Írtad, hoyg magad állítottad be az ip címet, én nekem is majdnem így van csak én static dhcp-t használok így mindig ugyan azt az ip címet kapom amikor lekéri a gép az ip címet lehet ki kéne próbálnod.
Egyszerű megcsinálni belépsz a routerre és a status/device listnél a géped sorában ven egy olyan hogy static rányomsz és utánna megadod miylen ip-t szeretnél a gépednek és azdhatsz neki nevet is , viszont vissza kell kapcsolni a dhcp-t.[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Mickey0023 #7185 üzenetére
Milyen tűzfal van a gépen mert az is tud szépen kavarni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Mickey0023 #7191 üzenetére
Mindenképpen a Windows kavar szerintem, lehet egy újratelepítés nem ártana.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Mickey0023 #7194 üzenetére
Ja hogy Vista sajnos annál bizony a saját tűzfala kavarhat de nagyon én már szívtam vele nem egyszer, volt hogy ki volt kapcsolva totál a tűzfal és még úgy is megfogott bizonyos portokat, szóval én azóta nem vistázok.
(pedig hivatalosan van meg, és inkább mégsem erőlködök vele, mert túl sokszor szívatott meg).[ Szerkesztve ]
-
h_143570
addikt
válasz Mickey0023 #7196 üzenetére
A router "tuzfala" a NAT mukodes mellekhatasa. Azaz csak bejovo kapcsolatok ellen ved, de ott sem tartalom alapjan. Amig a router mukodik addig a "tuzfal" funkcionalitas nem szuntetheto meg. A Port Forward es DMZ opcioka tudsz bejovo kapcsolatokat engedni, de ott sem teljes koruen. Pl 1 port egyszere csak 1 belso halos cim fele lehet nyitva, bejovo kapcsolat eseten.
Az Advanced / Firewall reszben meg van nehany seged beallitasi lehetoseg. Pl bejovo ping valasz engedelyezese.
-
h_143570
addikt
válasz Mickey0023 #7198 üzenetére
A DMZ eseten megadhatsz egy belso halos ip cimet. Ez azt fogja eredmenyezni, hogy a kerdeses gep minden porton elerheto lesz a kulvilag szamara. Azaz kb olyan mintha direktbe ra lenne kotve a netre.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest