Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz szazbolha #44555 üzenetére
A firmware beállításain múlik, elvileg megjegyzi, de amennyiben a rúgós lemezt leveszed az asztalról és hajlítgatod, majd visszateszed, lehetnek eltérések.
Nálam a Bambu úgy van beállítva, hogy mindig ellenőrizze a szintezést, így először csinál egy öt pontos ellenőrzést és ha abban eltérést talál a legutóbbi szintezéshez képest, akkor lefut a 6x6 pontos teljes szintezés, ha meg nem akkor elkezd nyomtatni az öt pontos ellenőrzés után. -
Petakii
csendes tag
válasz szazbolha #44555 üzenetére
Friss Ender 3 V3 KE-m van, engem is érdekelt, több helyen arra jutottak, hogy tényleg csak akkor van értelme, ha sokat mozgatod a gépet.
Összerakáskor 3 napja kalibráltam egyszer én is, akkor beállította a Z-offsetet és a bed levelt, azóta kétszer futtattam le még manuálisan random, minimális eltérés volt. Egyébként a Fluidd/Mainsail ábráján nagyon drasztikusnak néz ki, egy picit dől az asztalom a jobb hátsó sarok irányába, de lazán kikorrigálta eddig (0.6 és -0.58 a két legnagyobb eltérés)
A nyomtatásban semmi különbséget nem vettem észre, tökéletesen nyomtat az 5-10. nyomtatással ezelőtti szintezéssel.
A KE-n Klipper fut, elég sok mindenben máshogy működik, de az SE-nek is meg kéne jegyeznie a szintezést kikapcsolás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs