Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalee

    aktív tag

    válasz mazso26 #3173 üzenetére

    Most kipróbáltam 100 mm filamentet extrudálni a levegőbe 210 fokon. F1200-as sebességgel előjött amit mondtál kétszer kattogott és le se mértem mennyit nyomott ki, mert egyértelmű volt, hogy nem volt jó. Levéve a sebességet F200-ra kétszer próbálva 97,5, illetve 98,01 volt az eredmény, kattogást nem hallottam, szemre is jó az eredmény, illetve kezemen végighúzva is egyenletesnek érzem. Kell kezdenem valamit ezzel a 2 - 2,5 mm-el, illetve az F1200 sebesség már túl van az olvasztási sebességhatáron és a fej nem tudta ilyen gyorsan megolvasztani a PLA-t (majdnem műanyagot írtam) , magyarul nem gond ekkora sebességnél ha szalajt vagy tudni kellene ekkora sebességet is a heat endnek?

    SD-ről nyomtatok. Kalibrációs kockát is nyomtatnék, csak gondolom ugyanaz lesz az eredménye minta temp towernek, hogy rossz valami beállítás a cura-ban, így gondolom annak is hasonlóan rossz lenne az alja.

    Okozhatja az egyenetlen nyomtatást az előző hozzászólásomban írt filament vastagság egyenetlenség (1,73 - 1,8). Mindenesetre megrendelem a DD 6-os szettet.

Új hozzászólás Aktív témák