Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Videót készítettem róla mert ez már kabaré.

    Szóval elkészült az új nem törött kar az extruderhez. Feltettem és kipróbáltam filament vezetővel és nélküle is. Többször is lefuttattam az extruder kalibrálást illetve kértem a nyomtatót hogy nyomjkon ki 10 cm-et többször is. Mindig más a végeredmény. A videóban az első jelölés egy korábbi 10 cm-es szakasz vége. 0:58-nál látható a mostani teszt 10cm-es jelölése. De teljesen random, hogy mikor mennyit húz be. Van amikor 1-2 cm híja van és van, hogy több is. E-steps most E140-re van állítva nekem 91-ről ami a gyári érték... Előző kalibráció esetén mikor még jó volt akkor E104-re volt állítva és akkor is jól működött.
    Azóta volt factory reset is (init eprom).
    A nozzle természetesen a levegőben van, bedhez nem ér.
    Most szedtem szét, hogy megnézzem a dugulást is, hátha van. Nincs. Ennek ellenére elkészítettem a hotend fixet amit CHEP is használ: kis tefloncső le dugig, rá egy PLA alátét és rá a gyári rögzítő + teflon cső.
    Szemmel láthatóan a stepper motornak nincs baja. Akkor mivel van most gond?

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák