Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikusz77

    tag

    Sziasztok!
    Már jártam itt tanácsért és kaptam is, de most jötte el a winchester vásárlás ideje.
    Samsung HD322GJ 320 GB -ról mi a véleményetek?
    Jó áron hozzá tudnék jutni azért kérdezem.
    Próbáltam infót keresni, ami negatívumot olvastam, hogy valaki az erős rezonanciára panaszkodott. Nem szeretnék hangos gépet, nem tudom mennyire jellemző illetve komoly ez a rezonálás.

    A másik kérdésem off, de tudom, hogy itt vannak hozzáértők.
    Most újítom fel a gépem -csak a ház marad-, és ami alaplapot tudnék jóárasítva:
    [link],
    annak csak d-sub monitor csatlakozója van.
    Intel Pentium Dual Core E6600 3,06 GHz ilyen procihoz kéne, a kérdés pedig, hogy:
    1. Mennyire "tragédia" ha nincs az újabb fajta csatlakozó a monitorhoz? Jelenleg ősrégi crt monitorom van, de tervezem lecserélni pár éven belül egy 22 colos laposra. Valaki azt mondta, esetleg később ha beleteszek egy videokártyát akkor ezzel megoldom a kérdést.
    Ez macerásnak tűnik, meg nem tudom mennyibe kerülne egy, a lapon lévővel legalább azonos teljesítményű videokártya. Tehát ha nem számít sokat képminőségben akkor nem foglalkoznék vele, ha meg számít akkor jobb lenne most venni egy olyan lapot amihez nem kell plusz videokártyát venni e miatt.
    2. Tudtok-e alacsonyabb árfekvésben lapot amin van ilyen csatlakozó és jó a procihoz (775 socket), és ddr3 ramhoz is jó.

    Bocs a láma kérdésekért!

    A gépet netezésre és irodai dolgokra használom, nem vagyok "műkedvelő", kb 5 évente újítok be egy szerényebb gépre, tehát ezt is kb ennyi időre tervezem az újabb csere előtt.

Új hozzászólás Aktív témák