Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz Ren Hoek #67579 üzenetére

    Nincs 300W, (OCval persze akár több is), alapon beéri 240 körül. Ettől függetlenül bajos ennyit halkan hűteni, gyári megoldások közül még a VaporXTriX se hűde. Konkrétan a TriX ~70°C/3000rpm gyárilag, 80ig felengedve ~2500rpm, ott már tűrhető. Cserébe persze nem throttlingol, nincs órajeldobálás és microlag, mint a refeknél..ennyit megér mindenképpen a difi. Érdemben halkabb megoldás viszont csak aftermarket módon hozható össze, ld. még 3-4 slotos légszörnyek és kompakt vizek. Ezeknek az árát hozzávéve viszont szertefoszlik az árelőny és csak önmagunk nyugtatása marad, hogy de ez tényleg 4GB és DX12 hűha.

    Kevésbé ideális körülmény esetemben a kari felett trónoló duálradis setup. ~15°Ct ront, nem kap levegőt alatta a kari. De ez egyéni szoc problem, kis ház kell. Normális környezetben kezelhető, sokan használják elégedetten. Rezonáló burkolat valóban előfordul sokaknál, de nem kell túlzásokba esni, szétberhelés nélkül is megoldható, ettől függetlenül rendben van a hűtés hatásfoka szvsz.

    970 akkor lett volna opció, ha 80ért be tudok húzni egyet, nem volt ráció rá. A 290et Hybriddel együtt megoldom ennyiből, szóval egyelőre ez van.

Új hozzászólás Aktív témák