Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz KAMELOT #181700 üzenetére
Kifejezetten régi kártyát szeretne. Szerintem 8 év már réginek mondható a VGA-k piacán. Régi kártyákra nem létezik gari, egyikre se, ezek alapján nem létezik közöttük jó vétel. A jót megindokoltam, miszerint minden szempontból fejlettebb mint a GTX 750Ti. Nem említett anyagi keretet, így ez alapján sem tudtam eldönteni, hogy neki az miért nem jó.
A régi, tápcsati nélküli kártyák közül szerintem az a legjobb technikai értelemben. Igaz, a 1050Ti már 2016-os kártya, a kérdező pedig 2012-2015-ös intervallumot adott meg, ha szigorúan ragaszkodunk ehhez az intervallumhoz, akkor egyértelműen a GTX 750Ti a nyerő.
Szóval röviden tömören, szerintem egyik régi kártya sem jó, de itt nem ez a lényeg, hanem hogy a kérdező igényeihez találjunk megfelelő terméket. A megadott kritériumoknak én ezt a kettőt találtam megfelelőnek, mivel anyagi keret nem volt megadva.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- -57% DOBOZOS: NVIDIA RTX A2000 6GB GDDR6 (minden gyári tartozékkal) - videó szerkesztés, 3D tervezés
- RTX 3060 8GB TI OC RGB
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ÁRGARANCIA! ÚJ GIGABYTE GAMING OC RX 7800 XT 16GB GDDR6 videokártya 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest