Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozefinovics
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ez kártya alkalmas játékra ?
MSI GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X Gaming Z Trio LHR PCIE -
GEIL
addikt
válasz Jozefinovics #154302 üzenetére
Miből gondolod hogy nem alkalmas játékra ?
LHR miatt ? az csak a bányászoknak "rossz hír"....de ahogy olvastam már azt a védelmet is megkerülték.válasz: naná hogy alkalmas játékra.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
aktív tag
válasz Jozefinovics #154302 üzenetére
"Jogos, hogy kimaradt ezaz.
Gsync a monitor és igen ki kell hajtani 144re mert multi FPS-ezek. Általában COD és Bf."" Miből gondolod hogy nem alkalmas játékra ?"
Arra gondolt inkább, hogy mennyire minőségi, mennyire felel meg az igényeinek.Szerintem ésszerű grafikai beállítás mellett valamennyi játék menni fog vele 144FPS felett, de jó eséllyel a 240-nél se fog akadályba ütközni.
[ Szerkesztve ]
-
Jozefinovics
tag
Igazából az LHR miatt nem tudtam, mert mondom nehogy ez már valami bányászatra való legyen vagy ilyesmi. Ha már van elvileg bányász mentes.
-
aktív tag
válasz Jozefinovics #154305 üzenetére
Az csak előnyt jelent, ha nem LHR-es, de játék, normál munka tekintetében nincs jelentősége az LHR-nek.
[ Szerkesztve ]
-
solikka
csendes tag
Sziasztok!
RX580-at mire cserélnétek?
1440p 75HZ és szeretném ha a legújabb, erőforrásigényes játékok is max vagy ahhoz nagyon közeli beállításokkal futnának.A konfig többi részét szándékosan nem írom. Ha szükséges hozzá igazítom, hogy ne legyen bottleneck.
Köszi!
-
Baltazár123
senior tag
Mennyire eshet be őszre a 1050ti ára szerintetek? WoT-ra kéne jelenleg, aztán később veszek majd valami komolyabb kártyát, de előbb még a monitort cserélem. Esetleg még a 3gb-os 1060 is jó lenne, de az drágább és szerintem a WoT nem is használná ki.
A cél minél olcsóbban megúszni, mert ahogy vége a mostani őrületnek, ezeknek a régi kártyáknak a bányászbéka segge alatti áruk lesz csak.[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz Baltazár123 #154308 üzenetére
42ezerre. Ha meg nem, akkor összetöröm a kristálygömböt.
solikka
3060 ti-re.
Kompromisszumosan 1070 ti-re vagy egyenértékű, 5600 xt, rtx 2060 .[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
-
Zimmi91
addikt
válasz Baltazár123 #154311 üzenetére
40k körül is lehet már levadászni, szerintem ennél olcsóbb már nem nagyon lesz
" Just remember Manchester is RED! "
-
-
KAMELOT
titán
válasz Baltazár123 #154311 üzenetére
Többet ér egy GTX 980, mint az a gyenge és drága 1050ti.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
DacMalac
tag
válasz solikka #154307 üzenetére
1440P miatt én nem vennék 3060-t. 3060 Ti-t is hanyagolnám a közeljövő játék igények miatt. Ma még elég ,de mi lesz 1 év mulva.... Inkább 3070 és feletti kártyákat nézegetnék, AMD oldalról 6800 -tól felfele. CPU: ha szűkös a keret,akkor jöhet egy 6/12 -s Intel vagy AMD procis gép. Ha belefér akkor 8/16 mag/ szálas proci.
-
MPeter87
őstag
Szasztok,
Hülye kérdés következik.
Elkapott a nosztalgia és hirtelen felindulásból vettem egy Ryzen 3600-as konfigot videókártya nélkül. VGA választásban némi tanácsra lenne szükségem. A gép csak Far Cry 3-ra lesz használva (single), utána esetleg a folytatásra, másra nagy valószínűséggel nem és pár hónap múlva szerintem el is adom.. FullHD 60Hz monitorom van, így gyanítom nem kell egy brutál kártya, de lövésem sincs, hogy milyet nézzek, ezer éve nem követem a PC piacot. Apróról szeretnék venni valamit és ahogy nézegettem 1050ti lenne 50k körül, 1060 6GB 80k körül, 1070 110-120k körül (ezek már elég régiek, gari nélkül, sokallom kicsit értük) vagy mondjuk 1660 130 körül, garival, ami az eladásnál is gondolom előny lenne. Ti mit vennétek? Mivel lenne maxon élvezhető? -
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Azon gondolkodtam, hogy van egy i5 7500-as procim. Az kibirna hajtani egy RTX 2060-as 8gigàsat?
Csé
-
addikt
válasz CsabaSteel #154323 üzenetére
4 mag - 4 szál, szóval sajnos nem.
Egy i7 7700 még igen. De egy multiban (pl COD MW) 1080p-ben még ez se.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Pkc83
őstag
válasz CsabaSteel #154323 üzenetére
Szia.
Normál esetben felbontás és képfrissítés függő lenne ,de egyébként nem,
gyenge már picit az a proci. -
CsabaSteel
aktív tag
Tervezek új konfigot de ilyen árak mellett... Újból feltörtèk a bányàszok a videókártya réseket... Így nem tudom meddig kell várni...? I7 11700as procin agyalok de nyilván ehhez új deszka kell és más egyéb is. Nem tudom meddig kell még várni, hogy csökkenjek a videókártya árak...?
Csé
-
addikt
válasz CsabaSteel #154331 üzenetére
Újból feltörtèk a bányàszok a videókártya réseket
Ezt a marhaságot azért ne terjesszük...
Mindenki ugyanazt a cikket vette át. Aztán jött a clickbait cím és voilá.Csak a 3060 volt eleve a lényeg.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
KAMELOT
titán
válasz CsabaSteel #154331 üzenetére
Nagyon csökkenés már nem lesz. El kell fogadni az árakat.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
GEIL
addikt
válasz CsabaSteel #154336 üzenetére
Akkor bizony úgy leszel mint én...keresel használtan valami régebbi "erős" kártyát vagy veszel újat és gyengébbet, ami kijön a keretből. nincs más opció.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz envagyok #154339 üzenetére
Egy olyan "öreg kártyáért" (GTX1080ti) használtan még a 100 ezer is sok volna....
-
GEIL
addikt
válasz CsabaSteel #154342 üzenetére
Én már nem idegesitem magam....próbálom használni és élvezni ami van.
(Asus Tuf GTX1650 oc), nem erőgép, mert egy 75 ezres Gtx980 (hardverapró) körberöhögné.
De legalább zsír új és viszi a Fortnite-ot csutka Epic grafikán
(élsimitást veszem csak le manuálisan high-ra)...FullHD és Vsync 60 fps....se alá se fölé....
90%-ban ezzel játszom ( nem csak Battle royale, hanem Save the world részét főleg )
Egy RTX3060 már kielégítene minden tekintetben, mert azokkal a kártyákkal már lehet
"RTX-módot" bekapcsolni (most inaktív ) ...pár effekt és tükröződés még jobb lenne...stb...de vígan tartana 60 fps-t...ami nekem elég.
De ennyi plusz látványért nem fogok most kiadni 230 ezret sem.....[ Szerkesztve ]
-
zooorba
tag
Ettöl lesz mèg olcsóbb a kártya talán ? https://m.notebooksbilliger.de/pc+hardware/grafikkarten
-
Sulaco_8
újonc
Sziasztok!
Egy új asztali gépet szeretnék venni, és még sok kérdőjel van, de eddig a videókártyában vagyok a legbizonytalanabb. A Cél: alapvetően fullHD játékra szeretném használni, nagyobb kompromisszumok nélkül, a következő pár évben. A maximális keret a gépre 500k (plusz minusz 30ezer forint mozgástér). A hozzávalókat zsír újan venném, itthon boltban, használtat nem.
-Videókártyánál a Geforce 3060, 3060Ti, vagy 3070-en gondolkodom. Árukeresőn azt láttam, hogy ezeknek az ára most olyan 250k-tól 300k-ig van kb. Várható, hogy ezek még esnek őszig pár tízezer forintot, vagy nem érdemes várni?
A többi alkatrész is még csak körvonalazódik:
-Kb. 100ezer forintos processzoron gondolkodtam, egy AMD Ryzen 5 5600 vagy egy hasonló Intel (melyik Intel hasonló?)
-RAM 16GB szerintem játékra elég, gondolom olyan 30k körül van.
-Alaplaphoz nem értek, nemtudom mi az ami kompatibilis, de azt néztem, hogy olyan 25-30kért már lehet normálisat kapni.
-Gépház - nekem nincs szükségem csillivillire, asztal alatt lenne. Egy alap ház, aminek jó a szellőzése már megfelelne nekem.
-Táp - nem nagyon értek hozzá melyik a jó
-SSD vagy HDD-ben még bizonytalan vagyok melyik vagy esetleg mind a kettőAkinek van ennél konkrétabb konfig javaslata ebbe az árkategóriában, lehetőleg aktuális árakkal ("a tegnap láttam geforce 3080-at 150-ért bontatlanul, azt tegyél bele ennyiért" kommentekkel sokat nemtudok kezdeni) azt szívesen meghallgatom!
Köszi és Üdv!
-
Hegyirabló
veterán
válasz UserX #154330 üzenetére
Nekem is vicces, csak az a baj, hogy nem is biztos, hogy vicc, amit ír. Van benne ráció.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
-
GEIL
addikt
válasz CsabaSteel #154347 üzenetére
Nincs fent az a játék.
Én PC csak Quake 3 Arena, CS, Fortnite.....
Konzolokon meg Mortal Kombat XL / 11...Fifa...Nba...stb stb...Forza Hor. 4 / Motorsport 7Kb ennyire van "idő" fiammal.....nem játszok "új" játékokkal
-
mvkly
senior tag
válasz arcitec #154340 üzenetére
Foramaxnál van sima 3070, Asus Dual 325 ezresért. Ez a legolcsóbb, amit elfogadható helyen láttam. Még megvan, ha vkit érdekel.
Nézegetek német, osztrák oldalakat is, az árak stagnálnak, vagy épp lassan kúsznak fölfele. Ahhoz képest itthon még el lehet kapni "jobb" árakat, de persze rögtön viszik őket.
Nem értek hozzá, de szerintem a régi árazást elfelejthetjük. Ha +20, 50, 80%-ért is elfogy, minek vigyék lejjebb?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest