Új hozzászólás Aktív témák

  • Quadgame94

    őstag

    válasz yvsmad #85479 üzenetére

    A kommentem arra irányult, hogy mennyire szubjektív egy remote megítélése és mennyire objektíven igaz, ha az OLED-re azt mondjuk hogy nagyon szép.

    Eléggé erőltetettnek tűnik, hogy a minden más márkánál is használt és]megszokott távirányító méretet egy márkánál kipécézed és bumfordinak hívod.

    Az LG remote sokal de sokkal vastagabb a többinél, legalább is a Sony és Samu-nál biztosan. Bumfordi, pufi és fröccsöntött műanyag utánérzése van. Szóval a mérete nem ugyanolyan és nem megszokott a többi márkához. Vagyis nem tudom miről beszélsz.

    Nem tudom, hogy mi a zavaró a légegérben, ugyanúgy kell használni, mint a számítógépes egeret, amivel már az óvodások is elboldogulnak. Legalább nem kell 100x kattintgatni jobbra, balra, fel és le, hogy mozogj vele a képernyőn.

    Nem úgy használjuk az egeret, mert azt egy egérpadon, egy sík felületen irányítjuk nem pedig a levegőben és nem 2 vagy 3 méterről próbálunk puha és precíz mozdulatokat tenni gépelésnél vagy kijelölésnél. Eddig kb. 15-20 ember nyomkodta/nézte meg a TV-met (LG OLED C2 és B2). Mindenkinek az első kérdése az volt, hogyan lehetne ezt a kurzort kikapcsolni mert nagyon gáz. Miután elmondtam gond nélkül navigált vele mindenki. Feleségem is utálja és én is. Sosem használjuk. Az érzékenységét is állítottam, de meh. Gépelés meg egy rémálom. És gyorsan gépelek a gombokkal, bár elég ritkán kell szerencsére van voice command. De! Ha neked/másoknak jó akkor szuper. Látod, szubjektivitás.

    De az is furcsa, hogy felhozod, hogy az LG mit nem ad a prémum kategóriához, miközben a Samu prémium tévéinek nem jobb a kezelése a belépő készlékeihez képest.

    A Samu Neo QLED és QD OLED modelljeihez sokkal premiumabb érzetű remote jár. Sógoromnak van S90C és sokkal jobb érzés a kézbe fogni. A többi meg irreleváns, hiszen csak megszokás kérdése. Még ha kellemetlen is az elején, de nálam a remote kb. huszadrangú. A képminőség és az ár/érték a lényeg. Ja és van natív app a Samuhoz és Samu telón nagyon szuperul lehet kezelni, anyukám így kezeli a TV-jét.

Új hozzászólás Aktív témák